E. Yavuz-Bas
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Leuke en stijlvolle assortiment, goede service
97% beveelt Islamitischekleding.nl aan!
Tevreden
Perfect, snel en efficiënt!
Snelle levering, goede service en leuke kaart bij ontvangst bestelling!
Snelle levering, en echt goede kwaliteit, ben heel tevreden.
Goed, snel geleverd!
Het ging alles goed
very happy with the quality edhe very fast shipping 😍🌸 thank you so much
Sneller levering en veel keuze aan kleding, voor zowel man, vrouw en kind
Mijn Bestelling werd snel en netjes verpakt opgestuurd en in mijn brievenbus geleverd. De geleverde items waren 100% oké
Ik ben blij dat ik deze online winkel heb ontdekt. Ondertussen ben ik ook naar hun fysieke winkel geweest. De prijzen en assortiment zijn uitstekend. Kwaliteit is goed. Ik zocht zolang naar een winkel die islamitische kleding verkocht, modern en betaalbaar is en dat heb ik eindelijk bij deze site en winkel gevonden. Ik ben een blijvende klant.
Snel geleverd, klantenservice ook snel en behulpzaam!
Prettig
Islamitischekleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Islamitischekleding.nl
’s Gravenzandseweg 41
2291 PE Wateringen
Tevreden
Perfect, snel en efficiënt!
Snelle levering, goede service en leuke kaart bij ontvangst bestelling!
Snelle levering, en echt goede kwaliteit, ben heel tevreden.
Goed, snel geleverd!
Het ging alles goed
very happy with the quality edhe very fast shipping 😍🌸 thank you so much
Sneller levering en veel keuze aan kleding, voor zowel man, vrouw en kind
Snel geleverd, klantenservice ook snel en behulpzaam!
Prettig
Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt: