Leyla Ait Baalal
- Sterke punten
- Maat informatie bij product
- Verbeterpunten of tips
- Ga zo door!
97% beveelt Islamitischekleding.nl aan!
Duidelijke website met juiste maat informatie en Snelle levering
Hele goede communicatie en levering. Kwalitatieve producten. Ik heb al een nieuwe bestelling geplaatst
goeie kwaliteit hoofddoeken
Gewoon goed zoals het hoort.
Allemal goed in orde
Je suis très satisfaite de vos produits. Très bonne qualité, les robes sont bien longues et la livraison est très rapide. Merci
Alhamdoulilah top ervaring. Duidelijkheid rondom de levering. Site was duidelijk en ook mooi aangegeven dat een maatje groter geen probleem is, wat inderdaad het geval was bij mij. Mooi werk, Allaahuma barik!
Als bekeerling vond ik het lastig om mijn eerste Abayas te kopen. Ik ben via de chat ontzettend vriendelijk geholpen en Mashallah ze zijn prachtig!! Precies zoals op de foto's, kwalitatief goede stof en snelle levering. Ik ben zo ontzettend blij dat ik jullie website gevonden heb, Alhamdulillah!
top, verpakking was mooi en kwalitatief 10/10
fijne en snelle afhandeling van mijn bestelling. binnen 24 uur had mijn pakketje binnen. een hele fijne stof en het zit prima <3
Mooie producten goede kwaliteit snel geleverd
Goede kwaliteit en snelle levering
Uitstekend service
ma sha allah
Islamitischekleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Islamitischekleding.nl
’s Gravenzandseweg 41
2291 PE Wateringen
goeie kwaliteit hoofddoeken
Gewoon goed zoals het hoort.
Allemal goed in orde
top, verpakking was mooi en kwalitatief 10/10