9.3 /10

checkbox97% beveelt Islamitischekleding.nl aan!

Leyla Ait Baalal

Duidelijke website met juiste maat informatie en Snelle levering

Maat informatie bij product
Ga zo door!

Meryem Konuksever-Çakmak

Hele goede communicatie en levering. Kwalitatieve producten. Ik heb al een nieuwe bestelling geplaatst

Misschien een knop om je te registreren om informatie te ontvangen van de uitverkochte producten

Nala

goeie kwaliteit hoofddoeken

Hilal K.

Gewoon goed zoals het hoort.

Niets.
Snelle levering, goed verpakt.

Amina Jie Sam Foek

SterSterSterSterLege ster

Allemal goed in orde

Kwalitatieve producten, eerlijke prijzen en vlotte communicatie en levering

Diana Dacic

Je suis très satisfaite de vos produits. Très bonne qualité, les robes sont bien longues et la livraison est très rapide. Merci

Non
Bonne qualité

R

Alhamdoulilah top ervaring. Duidelijkheid rondom de levering. Site was duidelijk en ook mooi aangegeven dat een maatje groter geen probleem is, wat inderdaad het geval was bij mij. Mooi werk, Allaahuma barik!

Allaahu a’lam of de poppetjes van ‘ons team’ o.i.d. op 1 van de bijgeleverde flyers binnen de Islamitische regels vallen. Wellicht dat jullie hier nog eens onderzoek naar kunnen doen, Baarak Allaahu fiekom.
Extra info rondom de maten. Pakketje mooi en netjes verpakt in een speciale doos voor de qamis.

Manon Alkun

Als bekeerling vond ik het lastig om mijn eerste Abayas te kopen. Ik ben via de chat ontzettend vriendelijk geholpen en Mashallah ze zijn prachtig!! Precies zoals op de foto's, kwalitatief goede stof en snelle levering. Ik ben zo ontzettend blij dat ik jullie website gevonden heb, Alhamdulillah!

Service, levering, kwaliteit en keuze uit vele producten

k

top, verpakking was mooi en kwalitatief 10/10

verpakking
niks

Bara’ah Tesudale

fijne en snelle afhandeling van mijn bestelling. binnen 24 uur had mijn pakketje binnen. een hele fijne stof en het zit prima <3

F R

ma sha allah

snel leverbaar

H

Nvt

Islamitischekleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juni 2015

Islamitischekleding.nl

Islamitischekleding.nl is een internationale webshop in Modest Fashion, oftewel kleding voor mensen die zich bescheiden (bedekkend) wensen te kleden. In 2007 zijn wij begonnen met een kleine basiscollectie. In 2012 hebben wij, vanwege en tekort aan kwalitatieve kleding, een eigen kledinglijn ontwikkeld onder de naam UmmSarahWear®. Op dit moment geniet dit merk veel bekendheid in de BeNeLux en Duitsland en omringende landen.

’s Gravenzandseweg 41

Meryem Konuksever-Çakmak

Nala

goeie kwaliteit hoofddoeken

Hilal K.

Gewoon goed zoals het hoort.

Niets.
Snelle levering, goed verpakt.

Amina Jie Sam Foek

SterSterSterSterLege ster