Audrey Van der Sar

Snelle levering , goede service , prima kwaliteit van de producten materialen

Goede kwaliteit van de kleding

Abdel

Mooie kufi besteld. Goed verpakt en snel geleverd.

Niet schrijven op kufi ook niet op de binnenkant

Irfaan

Maa Shaa Allah! Ik ben zeer tevreden met jullie snelle levering. Ben super blij met mijn product. Moge Allah Swt jullie succes schenken, Ameen!

Snelle levering.

X

Afra Vanenburg

Geweldig heel professioneel, een product was niet goed heb gelijk een dag daarna een nieuwe gekregen

Heel klantvriendelijk, hele mooie website je ziet echt hoe de producten er uitzien

Geen tips

Positief

snelle levering, duidelijke communicatie

x

Afke Smit

Een heel fijn bedrijf met een zeer vriendelijke klantenservice!

Communicatie en kwaliteit

Blijf zo!

oussama

Leuk verpakt en goeie kwaliteit kleding. Ga in de toekomst zeker iets opnieuw bestelle.

ALLES WAS GOED... heb niks om over te klagen

meerdere kleure jabadors

Loraine leyla

Snelle service veel keuze

Snelle service en mooie kwaliteit

Betere omschrijving over de hoofddoekken

Maria

Netjes verpakt. Prachtige kwalitatieve abaya van mooie stof. Leuke kortingsactie. Breed aanbod inclusief luxere artikelen. Goede en duidelijke foto's. Sterke aanwezigheid op social media.

De bestelling werd niet zo snel gestuurd als normaal. Ik neem aan dat het door drukte kwam vanwege de kortingsactie. Zou misschien een tip zijn om in het vervolg een mailtje te sturen wanneer er een... De bestelling werd niet zo snel gestuurd als normaal. Ik neem aan dat het door drukte kwam vanwege de kortingsactie. Zou misschien een tip zijn om in het vervolg een mailtje te sturen wanneer er een vertraging is.

Andere tip: de poncho zag ik al langer en vond ik heel mooi qua vorm. Wat mij ervan weerhield het in eerste instantie te kopen is dat het van polyester was gemaakt. Met de kortingsactie toch gekocht. Als jullie zoiets zouden malen van een luxere stof, zoals een wolmix (wol en katoen bijvoorbeeld) zou ik dat helemaal top vinden. Ik zou er zeker een hoger bedrag voor neerleggen.