Yasien Sultan

Top

Amira Radwan

Ik had een zeer goede ervaring met dit bedrijf. En zal hier zeker nog eens bestellen.

Jullie sterke punten zijn, hoe persoonlijk jullie het maken. Door dat kaartje weet je wie je bestelling heeft behandelt en geeft het ook het gevoel dat er met zorg mee om is gegaan. De stof voelt... Jullie sterke punten zijn, hoe persoonlijk jullie het maken. Door dat kaartje weet je wie je bestelling heeft behandelt en geeft het ook het gevoel dat er met zorg mee om is gegaan. De stof voelt als goede kwaliteit. Ik wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling en het kwam snel binnen

Misschien nog wat losse foto’s maken van kledingstukken. Als je bijvoorbeeld iets koopt wat bestaat uit 2 kledingstukken is het misschien handig dat ik precies kan zien wat elk kledingstuk is. Dit... Misschien nog wat losse foto’s maken van kledingstukken. Als je bijvoorbeeld iets koopt wat bestaat uit 2 kledingstukken is het misschien handig dat ik precies kan zien wat elk kledingstuk is. Dit kan prima gewoon op een pop of los op een tafel. Maar dan heb je net wat beter inzicht in wat je koopt.

Mohamad Alhadjri

Zeer goed. Goede service, kwaliteit en levering.

Kwaliteit

Winkel openen voor nog meer klandizie.

CAN SHYUKRİ

Perfecte bedrijf om Jilbab’s te kopen!

Alles

Niks is om te verbeter want alles is perfect

Umayya Pascha

Mooie kleding en goede service

Snelle service

Geen verbeter punten

Brian Van Eekelen

Super!

Goede website!

Tip. De doos van binnen rook zo lekker. Maybe de naam van de geur vermelden?

Faeez Sahebien

Snel en heel netjes geleverd. Heel persoonlijk. Ik heb mijn vaste winkel gevonden.

Snel en netjes geleverd

Geen.

narjiss cherifi

Erg goed en snelle service

Service gericht en vriendelijk

Nadia

Pakje werd proper en mooi ingepakt

Verpakking is heel deftig gedaan

Helaas is de khimaar van heel slechte kwaliteit.

Estelle/

Voilà 2 fois que je commande des abayas chez eux . Je suis tellement satisfaite de la qualité des tenues , des foulards. Et le service est tellement rapide . J’ai commandé hier aujourd’hui samedi... Voilà 2 fois que je commande des abayas chez eux . Je suis tellement satisfaite de la qualité des tenues , des foulards. Et le service est tellement rapide . J’ai commandé hier aujourd’hui samedi j’ai été livré . Merci beaucoup.

Service top 👍🏿

Rien à dire