Alles snel en correct geleverd.

materiaal van goede kwaliteit

Klantvriendelijk

Goede uitleg

"Op voorraad" op de website geeft niet duidelijk weer of het in Mechelen of Nederland is, dit zou duidelijker mogen zodat je niet onverrichter zake naar Mechelen rijdt.
Men spreekt op de site...
Men spreekt op de site ook van kortingscode maar dat is blijkbaar niet actief en/of enkel voor grote bestellingen.

Positief

Duidelijke informatie en uitgebreid aanbod

Geschat uur van levering meegeven

Andre

Gemakkelijk en snel voortgeholpen

snelle afhandeling

neen

DEMAN

Positieve ervaring

Correcte uitleg

Niks aan te merken

Materiaal werd niet geleverd op de afgesproken datum. Na telefonisch contact werd dit meteen onderzocht, maar werd de schuld bij ons gelegd. Ze verzinnen een telefonische conversatie waarin wij... Materiaal werd niet geleverd op de afgesproken datum. Na telefonisch contact werd dit meteen onderzocht, maar werd de schuld bij ons gelegd. Ze verzinnen een telefonische conversatie waarin wij zogezegd gevraagd hadden om op een andere datum te leveren... Het materiaal werd dan gelukkig wel op die datum geleverd.

Snel contact met de klantendienst

Wanneer er een fout of misverstand plaatsvind, dit erkennen (ipv bij de klant te leggen). We vinden het erger dat jullie doen alsof het onze schuld is, dan dat de isolatie later werd geleverd. Wij... Wanneer er een fout of misverstand plaatsvind, dit erkennen (ipv bij de klant te leggen). We vinden het erger dat jullie doen alsof het onze schuld is, dan dat de isolatie later werd geleverd. Wij bestellen dus niet meer opnieuw.

Reactie isolatiemateriaal.be:

Beste,
Beste,
Bedankt voor je review. Wij vinden het spijtig om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens is. Na intern onderzoek blijkt dat er enige miscommunicatie is ontstaan tussen beide partijen. Desalniettemin beloven wij beterschap voor de toekomst en wensen wij je alsnog veel plezier met klussen.
De Isolatieshop

Alles vlot verlopen

Snelle service

M

husquinet

Uitstekend

Goede prijzen levertermijn perfekt

Nietd

Voor het isoleren/afwerken van mijn zolder was ik op zoek naar een bedrijf dat me hierin kon begeleiden. Talloze vragen werden uitstekend en zeer snel beantwoord alvorens ik mijn bestelling... Voor het isoleren/afwerken van mijn zolder was ik op zoek naar een bedrijf dat me hierin kon begeleiden. Talloze vragen werden uitstekend en zeer snel beantwoord alvorens ik mijn bestelling plaatste. Op deze manier wist ik exact wat ik nodig had en hoe ik aan de werken moest beginnen. Zeer positieve ervaring met een bedrijf dat ik zeker aanbeveel bij kennissen.

Expertise
Snelheid van antwoorden
Vriendelijkheid

TOP ERVARING

online bestellen zonder probleem, super levering in moijelijke onvoorzien omstandigheden 'met en smile'

enkele vertalingen in Frans zijn niet 100% ok