Over het algemeen goed

Duidelijke website en communicatie, goed aanbod, fijne Viking Deal

Factuur duurde even om opgestuurd te worden, maar jullie medewerker Ilias heeft dit vlot rechtgezet, waarvoor dank.

Sam Debevere

Mijn bestelling werd behandeld door Benoît, vlotte flexibele verkoper! Dit heeft een gevoel van vertrouwen en dat is goud waard. Als er nog kennissen van mij verbouwen raad ik ze zeker 'De... Mijn bestelling werd behandeld door Benoît, vlotte flexibele verkoper! Dit heeft een gevoel van vertrouwen en dat is goud waard. Als er nog kennissen van mij verbouwen raad ik ze zeker 'De Isolatieshop' aan!

Flexibiliteit, persoonlijk contact

Oulad el haj M.

Top service. Ben opgebeld om de status van de bestelling te krijgen.

Telefonisch zeer goed bereikbaar!
Komen afspraken na!

Miss een heeel kleine tip, chauffeur vragen zijn bon te lezen. Er stond duidelijk in om 30min op voorhand te bellen maar heeft dit niet gedaan. 3min later en er had niemand thuis geweest.(heb de... Miss een heeel kleine tip, chauffeur vragen zijn bon te lezen. Er stond duidelijk in om 30min op voorhand te bellen maar heeft dit niet gedaan. 3min later en er had niemand thuis geweest.(heb de chauffeur daar ook over aangesproken)

Bernard

Excellente! Beaucoup d'informations sur le site Web qui nous facilite dans le choix des matériaux. Réponse très rapide à mes questions. Service sur place très aimable et efficace lors de la... Excellente! Beaucoup d'informations sur le site Web qui nous facilite dans le choix des matériaux. Réponse très rapide à mes questions. Service sur place très aimable et efficace lors de la réceptions des marchandises. Rien de négatif à signaler.

Site Web bien documenté. Service sur place très efficace et bien aimable.

Rien à améliorer continuez comme cela.

Duidelijk zonder franjes

alles was zoals het hoort te zijn

Sterk in klein Werk

Zeer goed

Tijdens bouwverlof leveringen van materialen

Een aanrader

Aerts

Vriendelijke snelle service maar platen beschadigd tijdens transport en geen reactie op mijn klacht

Gemak

Naverkoop

Van Elsen

Alleen positieve ervaring

zeer goed materiaal

weet niks

Top

Duidelijke website. Groot aanbod. Snelle levering.

Marien

Aankoop isolatie