Declercq

Facile, rapide, efficace

Stock disponible, rapidité de livraison

rien à redire

Vereecke

Duidelijke website, goed bereikbare en goed werkende dienst na-verkoop, levering zoals gevraagd.

Prijck

Positief, benkel de levering gebeurde een dag later als voorzien

Vlotte afhandeling en duidelijke site

Opvolging levering

vlotte service

Bart Cole

Isolatiemateriaal + toebehoren snel geleverd 100 % conform mijn bestelling

vlotte en correcte service

lagere prijs, betaalmodule website werkt niet altijd

Robbe

Positieve ervaring. Bij het begin wat problemen ervaren met de betaling, maar die werder heel vlot en behulpzaam opgelost. Tijdige levering, producten in perfecte staat en zoals verwacht.

Vlotte hulp bij vragen, exacte/correcte levertermijn, producten zoals beschreven in de verwachte staat. Heldere info op de website met voldoende keuze.

We konden bij bestelling niet achterhalen wie de levering zou doen (en dus ook niet met wat voor bestelwagen, vrachtwagen, ... ze zou arriveren). Omdat we in een smalle, drukke straat met... We konden bij bestelling niet achterhalen wie de levering zou doen (en dus ook niet met wat voor bestelwagen, vrachtwagen, ... ze zou arriveren). Omdat we in een smalle, drukke straat met eenrichtingsverkeer wonen, zou het handig geweest zijn als we op voorhand de koerier konden waarschuwen. Dan konden wij ons iets beter schikken. Gelukkig was de koerier heel vriendelijk en begripvol, en is de levering zonder veel problemen kunnen doorgaan.

Reactie isolatiemateriaal.be:

Beste,
Bedankt voor je waardevolle beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles toch goed is verlopen. Wij nemen de feedback mee ter verbetering van onze service.
Met vriendelijke...
Beste,
De Isolatieshop

De Laet

Had een beetje schrik om dit online te bestellen, kende de firma helemaal niet en was toch een redelijk groot bedrag.
Maar alles was perfect in orde, de levering stipt zoals beloofd...
Maar alles was perfect in orde, de levering stipt zoals beloofd en de isolatie mooi verpakt en niet beschadigd.

Alles was goed

Beter als dit kan niet

boonen

Positief

Snel

Melden als er iets afwijkt. 2 pakken tand groef ipv vlak.

Van look

Goede service, goede prijs