Eeckhout

Goede website

Klant vriendelijk

Hendrickx

Aangenaam contact en behulpzaam personeel

Kortbij en gemakkelijk te bereiken

Ontvangsthal

van mol

Alles was goed verlopen

Info betaling liep een beetje stroef

Betaling liep een beetje stroef , maar alles is goed verlopen

Van Damme

Snelle levering binnen de 2 dage zoals vermeld via mail

Onlinz overzichtelijk

Niet echt ik vond alles in orde

Op de Becq

Zeer goed

groot aanbod - correcte prijs - stipte levering

Schilders

Snelle correcte service, zeer vriendelijke behulpzame bezorger

Assortiment uitbreiden

Scherman Stefan

Voor mij helaas nooit meer. Op de website staan producten die niet meer in voorraad zijn. Na betaling krijg je de melding dat ze een ander product voorstellen, hiervoor dien ik wel extra materiaal... Voor mij helaas nooit meer. Op de website staan producten die niet meer in voorraad zijn. Na betaling krijg je de melding dat ze een ander product voorstellen, hiervoor dien ik wel extra materiaal aan te kopen om deze te installeren. De extra bestelling betaal ik direct. Opnieuw krijg ik helaas voor een 2e maal van hun het bericht dat ze opnieuw (hun eigen voorstel) niet kunnen nakomen. Slechts enkele dagen voor de levering zou plaatsvinden hebben ze zelf geen oplossing voor hun stockbreuk, behalve mij opnieuw te laten bijbetalen voor duurdere materialen. Enige andere oplossing willen ze me niet aanbieden. Het extra materiaal heb ik dus niet nodig, maar krijg ik gewoon geleverd, en wordt niet herwerkt naar wat ze leveren van isolatie. Uiteindelijk wordt er geleverd wat ze zelf kunnen leveren, wat niet voldoende is voor het werk wat gepland is, en de bevestigingen worden verkeerd geleverd. Alle tegoeden worden wel terugbetaald, na opnieuw aandringen en in 2 delen, want de verkeerd geleverde bevestigingen diende ik eerst terug te sturen alvorens een uitbetaling kon gebeuren. De ene fout na de andere heeft zich dus opgestapeld.
Het materiaal wat ik tekort kwam heb ik via een andere leverancier besteld, en dit werd zonder enig probleem en na enkele dagen geleverd, zonder fout.
Voor mij dus nooit meer isolatieshop!

Helaas geen gevonden.

Verkoop enkel wat je hebt, en eens verkocht niet meer opnieuw voor een 2e maal verkopen.

De Bock

Zeer goede prijzen en goede webshop

Overzicht voor materialen

Een richtuur voor de levering laten weten

Van Lµlooy

Zeer ruim aanbod, snelle en correcte levering

Uitgebreid aanbod & zeer snelle levering

Van Leuven

Zeer slechte ervaring gehad.
Leverdatum niet nakomen, extra leverkost willen aansmeren omdat een bepaald product niet in voorraad is.
Telefonisch beloven dat het product dat niet in...
Zeer slechte ervaring gehad.
Telefonisch beloven dat het product dat niet in voorraad is geleverd word op 17 oktober maar niets ontvangen op die dag, laat staan contact opgenomen met me.
Een creditnota niet terugbetalen (digitaal factuur 22238651).
Beloven terug te bellen maar na 2 dagen dan maar zelf terug gebeld.
Noem maar op, een complete ramp.

Nauwkeuriger werken
Geen valse beloftes maken i.v.m. leverdatums
Zelf contact opnemen met klant als er iets mis loopt
Niet het excuus gebruiken dat jullie net op de markt zijn in...
Nauwkeuriger werken
Geen valse beloftes maken i.v.m. leverdatums
Zelf contact opnemen met klant als er iets mis loopt
Niet het excuus gebruiken dat jullie net op de markt zijn in België en dat het normaal is dat er dingen mislopen daardoor.
...