Eyamari

Zeer correct en vlotte service

Stiptheid

Doe zo verder

Van De Vijver

Vlotte levering? goede communicatie van begin tot levering

correct

niet direct advies

Cornelis

Ik had isolatie besteld bij jullie en zowel de prijs als het aanbod is zeer goed.

De prijs en het plannen van de levering.

Vertraging bij leveringen kunnen gebeuren zeker door onvoorziene omstandigheden maar wij hebben hier zelf voor moeten bellen.
Dus een klein werkpuntje is : bel zelf de klanten op indien er...
Dus een klein werkpuntje is : bel zelf de klanten op indien er vertragingen zijn en leg uit waarom het komt. Voor de rest is alles in orde.

Reactie isolatiemateriaal.be:

Beste,
Bedankt voor uw review en uw waardevolle feedback. Wij stellen het zeer op prijs en nemen de tips zeker mee om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn.
Met vriendelijke...
De Isolatieshop

demey

Uitstekend

stock

weet niet meteen wat er kan verbeter worden alles ging perfekt reeds 2de bestelling

Leemans

Top

duidelijkheid, klantvriendelijk

Haentjens

Leverdatum was niet zoals meegedeeld via mail.

Transsportgeld terugbetalen

Planning levering verbeteren

Moreno

Eenvoudig producten en toebehoren vinden en moeiteloos bestellen

Duidelijke website die je gids naar de juiste producten, goede beschrijvingen en scherpe prijzen

De verzending werd door 2 verschillende koeriers geleverd maar dit werd niet duidelijk gecommuniceerd waardoor ik contact opnam met de helpdesk. Ik werd wel goed geholpen door de medewerker en de... De verzending werd door 2 verschillende koeriers geleverd maar dit werd niet duidelijk gecommuniceerd waardoor ik contact opnam met de helpdesk. Ik werd wel goed geholpen door de medewerker en de bezorging verliep vlot.

Reactie isolatiemateriaal.be:

Beste,
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat het uiteindelijk goed is afgelopen. Wel beloven wij beterschap voor de toekomst.
De Isolatieshop

Reynders

Perfect en snel geregeld

Zeer snelle levering van goede isolatie

De Munck

Redelijk positief

Webshop en service per telefoon

Levering is deels misgelopen. Zonder communicatie vooraf stond de vrachtwagen een dag te vroeg voor de deur terwijl we op voorhand zouden verwittigd worden. Uiteindelijk op de juiste dag als eerste... Levering is deels misgelopen. Zonder communicatie vooraf stond de vrachtwagen een dag te vroeg voor de deur terwijl we op voorhand zouden verwittigd worden. Uiteindelijk op de juiste dag als eerste werk de levering gekregen. De vrachtwagenchauffeur was TOP, zeer vriendelijk en correct dus dat maakte het gelukkig helemaal goed :)

Cuypers

Producten kwamen beschadigd toe. Levering gebeurde om 22u30 's avonds. Ik ben hiervoor heel de dag thuis gebleven.

Goede prijs, diversiteit

Levering