Odekerken
- Product of service:
- Valiant warmte pomp
Snel werk en netjes achtergelatenen goede materialen gebruikt
Top ervaring
Vooraf uitstekende voorlichting en advisering en daarna snelle en vooral deskundige plaatsing waar vooral het uitermate correcte optreden van de monteurs opviel. Het huis werd bovendien brandschoon opgeleverd. Kan Isoreno zeker aanbevelen.
Netjes aangelegd en goed uitgelegd door hoofdmonteur die na de aanleg nog langs kwam , maar vond het jammer dat ik niet had vernomen dat alle monteurs ( buitenlanders) aan de deur komen waar je niet mee kon communiceren, wat voor mij moeilijk was .
Goede ervaring met echte vakmensen, netjes gewerkt
Goede service, netjes geïnstalleerd
Goede ervaring tot nu toe
Goed voorlichting met aanschaf nieuwe ketel met warmtepomp. Montage ging vlot. Systeem werkt goed.
Zeer goed werk geleverd. Mooi en netjes alles afgewerkt.
Prima uitgevoerd
Bijna alles is prima verlopen, maar Isoreno had vooraf verzaakt mij in te lichten, dat zij met buitenlandse monteurs ( in deze Grieken) werkten. Hier was de communicatie niet altijd 100%. Verder is alles uiteindelijk goed verlopen !!
Vanaf begin gesprek tot en met de installatie van top product zeer goede en duidelijke afspraken plaatsing en installeren zoals afgesproken snel en zeer goed
Zeer prettig bedrijf. Duidelijk vanaf eerste gesprek tot aan montage. Geven goed advies hoe de installatie werkt. Montage zeer netjes en vlot verlopen.
Nette installatie, komen afspraken na
Isoreno verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Isoreno heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel werk en netjes achtergelatenen goede materialen gebruikt
Top ervaring
Goede ervaring met echte vakmensen, netjes gewerkt
Goede service, netjes geïnstalleerd
Goede ervaring tot nu toe
Zeer goed werk geleverd. Mooi en netjes alles afgewerkt.
Prima uitgevoerd
Nette installatie, komen afspraken na