2025 beoordelingen

Service datavernietiging
Onze chauffeur

2025 Reviews

Baan Bedrijfskleding B.V.

Nieuw contact voor ons, snelle service, goede prijs.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Misschien nieuwe klanten mondeling iets meer begeleiden. Nu werden er 2 pallets weggehaald, zonder dat we eigenlijk wisten hoeveel enz. Moet dan op goed vertrouwen meegeven.
We hadden zelf al...
We hadden zelf al 2 pallets gevuld, hoefde ze dus alleen in te sealen. toen we vroegen hoe of wat, reageerde een chauffeur dan had u iets anders moeten regelen. Vernietigen aan huis, ander prijskaartje. Had ik graag iets meer / beter van op de hoogte geweest.

Elde College

Snelle reactietijden

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Chauffeur ging in mijn beleving de grof te werk met het laden van computers. Deze werden te hard op de pallet gezet. Sommige systemen werden op de pallet gegooid. Hierdoor kan er schade ontstaan,... Chauffeur ging in mijn beleving de grof te werk met het laden van computers. Deze werden te hard op de pallet gezet. Sommige systemen werden op de pallet gegooid. Hierdoor kan er schade ontstaan, zodat de opbrengst voor de klant lager uitkomt.

Serco Nederland B.V.

Zeer goed duidelijke afspraken en goed om te zien hoe en dat de hdd vernietiged waren

Klant vriendlijkheid en behulpzaam

TLogistics B.V.

Goede heldere afspraken gemaakt, aantrekkelijke offerte en fijn telefonisch contact. Humor in de communicatie!

Sterk:
Sterk:
Open voor gesprek, humor in de communicatie, professioneel maar ongedwongen en snel handelen. Daarnaast snelle verwerking van goederen en directe terugkoppeling. Ook vernietigingsbewijs in het Engels!

Rianne Roethof / DIF Management B.V.

Prima. Snelle reactie op de mail en de volgende week opgehaald.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Goedkoop en het is niet mogelijk een offerte te krijgen omdat jullie niet weten wat er opgehaald wordt. Aardige mannen die het kwamen ophalen.

R. Rijnbeek/ Hamiplant BV

Al meerdere malen met dit bedrijf de spullen afgevoerd, gaat prima.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Wellicht is het handig als er mensen komen die al meer geweest zijn dan hoef ik er niet zo lang bij te blijven, het is nogal groot hier.

M. Bastijn

Synthese

Prima bedrijf

geen verbeterpunten

Blanksma Bouwbedrijf B.V.

Staan je vriendelijk te woord en zijn "to the point"

- Gemaakte afspraken worden nagekomen;
- Duidelijke informatie en website