Joey
Goede producten en veel nuttige informatie en tips
Een fijne webshop voor alles wat met pizza te maken heeft
website is soms onwillig, rest is geweldig
Super service
Perfecto....originale producto dei Italia.
Altijd is alles top geregeld
Prettig bedrijf, persoonlijke benadering en leveren snel.
Reageren snel en persoonlijk
Ik het begin januari een bestelling bij jullie geplaatst. Ik heb deze nog steeds niet ontvangen. PostNL heeft het niet afgeleverd en het terug naar jullie gestuurd. Sindsdien is jullie helpdesk niet in staat om het opnieuw te verzenden. Ook als ik hen mail met uitgebreide uitleg krijg ik antwoord in 3 zinnen. Meeste van mijn punten die ik aanhaal worden niet besproken. Bijvoorbeeld mijn huisnummer is 234a, (niet 234 postbus A, maar wel effectief huisnummer 234a, 234 is een ander huis). maar in jullie formulier kan ik dat niet ingeven. Dat is gemeld, maar het word genegeerd. Onderzoek in mijn case doen ze niet, tenzij ik er naar vraag. Waardoor kostbare tijd verloren gaat. Het lijkt alsof ze antwoorden om te antwoorden, maar niet echt gefocust zijn om mensen echt te helpen... Bon, het zou me verrassen dat ook met deze uitleg iets gedaan word. Dat typeert jullie... Dus geen goede beoordeling.
Bestel hier al enkele jaren en hebben me nog nooit ontgoocheld
Snel bezorgd, breed assortiment en goede kwaliteit.
Heel plezierig
Stefan & Elkin verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stefan & Elkin heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede producten en veel nuttige informatie en tips
Een fijne webshop voor alles wat met pizza te maken heeft
website is soms onwillig, rest is geweldig
Super service
Perfecto....originale producto dei Italia.
Altijd is alles top geregeld
Prettig bedrijf, persoonlijke benadering en leveren snel.
Reageren snel en persoonlijk
Bestel hier al enkele jaren en hebben me nog nooit ontgoocheld
Snel bezorgd, breed assortiment en goede kwaliteit.
Heel plezierig
Stefan & Elkin heeft de volgende resultaten bereikt: