Peter Lammers

De producten zijn makkelijk te bestellen via de site van Italieplein. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de order en levering was netjes verzorgd en niet onbelangrijk op tijd

Goed advies via de site en instructie filmpjes. Bestellingen worden snel en correct afgehandeld.

Natalino Bucci

Uitstekend producten, heel snel levering, nauwkeurig informatie.

Kwaliteit van de producten.

Steven

Veel leuke en lekkere pizza gerelateerde spullen

Goede producten snelle levering. Mails worden erg snel beantwoord

Kasper Hettinga

Zeer tevreden over mijn bestelling: snel en goed geleverd.

Uitgebreid assortiment, duidelijke informatie, snelle en nette levering. Ik heb hier een paar maanden geleden ook al spullen besteld en zal een volgende keer zeker mijn pizzaspullen weer hier... Uitgebreid assortiment, duidelijke informatie, snelle en nette levering. Ik heb hier een paar maanden geleden ook al spullen besteld en zal een volgende keer zeker mijn pizzaspullen weer hier bestellen.

CLK

Mijn eerste bestelling bij Italiëplein verliep redelijk soepel.

Mijn eerste bestelling bij Italiëplein verliep redelijk soepel.

Ik heb verschillende soorten pizzabloem besteld om te proberen. Ik bestelde vrij laat, maar alles werd de volgende dag bezorgd.

De verzenddoos had echter wel een extra stuk tape nodig, wand de klep aan een kant zat gewoon los toen het pakket aankwam.

ruime keus en snel verzonden

Emiliano

Nu al 4 keer hier mijn pizzameel bestelt, top merk, goede prijs en geen slechte verassing

betrouwbaar
enige in nederland met zo een grote assortiment, en echte italiaanse producten (zelf in italie moelijk te vinden!!)

jos

Topprodukten

variatie

snelle levering, goede verpakking

Diane Van der Stocken

Zéér tevreden!

uitstekende kwaliteit producten, correcte levering

Jeroen

Goed aanbod en zeer snelle verzending