Els Popma
- Product of service:
- Vogelhuisje met geluiden.
Lost haar fouten correct op
Prima levering, alleen jammer dat ik extra heb betaald voor de inpakservice en dat er niets is ingepakt.
ik vind het heel vervelend en opgepast talloze spam mails van dit bedrijf te moeten ontvangen. Ook het product wat is gekocht valt erg tegen
Zeer prettig
Top!
Geen klachten
Super goed
Leuk klokje en snel geleverd
Leuk bedrijf
They have the best products, fast shipping and good product quality. I asked them to include a note in Spanish and they did it without any problem.
.Mijn bestelling was gesneuveld door toedoen van de bezorgingsdienst. Ik kreeg van Its a present snel en kosteloos een nieuw product toegestuurd! Dat is nog eens service!
Its a present! verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Its a present! heeft de volgende resultaten bereikt:
Lost haar fouten correct op