9 /10

checkbox99% beveelt iZi-Deals aan!

Levertijd
Productinformatie

barend B.Scheffer

Perfect bedrijf snelle levering.

M.P. van 't Hof

SterSterSterSterLege ster

Bedrijf prima tot nu en later ?.

Chantal

Heel goed, snel geleverd en geheel volgens verwachting

Jan Heylen

Vlot verlopen en op tijd geleverd

Hania Bergmans

Jansson

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat een gruwelijk slechte website om je te registreren om contactloos door de nieuwe Blankenburgtunnel te rijden. Ben al dagen bezig. Wie dit heeft bedacht 😁😁

Fu..k ..f

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Alles ingevuld. Elke keer foutmeldingen dat gebruikersnaam/ wachtwoord niet klopt. 7a8 geprobeerd. Zak er lekker in met je site

Antwoord iZi-Deals

Beste Fu..k ..f, Bedankt voor uw review. We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Echter, na het lezen van uw feedback hebben we het vermoeden dat deze beoordeling niet voor ons bedrijf bedoeld is. Wij kunnen uw beschrijving namelijk niet koppelen aan onze diensten of klantenbestand. Mogelijk heeft u ons per ongeluk verward met een ander bedrijf met een vergelijkbare naam. Om verwarring te voorkomen, willen we u vragen om dit nogmaals te controleren en de beoordeling eventueel aan te passen. Mocht u alsnog denken dat het over ons gaat, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens zoals naast uw beoordeling worden weergegeven, zodat we samen kunnen kijken hoe we dit kunnen oplossen. Alvast bedankt voor uw begrip! Met vriendelijke groet, Team iZi-Deals

Maurizio Falco

Satisfied

Victor Buitenhuis

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Snelle levering, topprijs

Willem Spoorendonk

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat een verschrikkelijk slechte site dit. Diverse malen ingelogd, gegevens aangevuld en dan weer foutmelding. Hopeloos

Antwoord iZi-Deals

Beste Willem Spoorendonk, Wat jammer om te horen dat u diverse malen heeft ingelogd en bij het aanvullen van gegevens een foutmelding krijgt, we hebben dit meteen nagekeken en kunnen helaas geen account vinden op uw naam en/of mailadres. Als u even mailt of belt (de contact gegevens staan zowel op deze beoordelingswebsite en onze eigen website vermeld) dan kunnen we dit meteen voor u nakijken. Met vriendelijke groet, Team iZi-Deals

Petra

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

probeer een account aan te maken maar krijg geen bevestigings mail, via de chat krijg je gekke antwoorden en schiet hij van nederlands naar engels heel vreemd.

Antwoord iZi-Deals

Beste Petra, Waarschijnlijk schrijft u deze beoordeling bij de verkeerde webshop, wij gebruiken namelijk geen chatfunctie of Engelse taal op onze website. Mocht u contact willen opnemen ? onze email en telefoonnr. staan zowel op onze als op deze beoordelingswebsite duidelijk vermeld. Met vriendelijke groet, Team iZi-Deals

Ben Kamphuis

SterSterLege sterLege sterLege ster

Prima contact snelle levering concurrerende prijzen.

Afra Berbee

Anton Rutteman

positief

Bert

Beloftes van leveren via bol maar niet waarmaken. Echt knudde

Antwoord iZi-Deals

Beste Bert, Excuses voor het niet tijdig leveren van uw bestelling. Helaas is er door de vervoerder van Bol een fout gemaakt waardoor er diverse pakketten zijn blijven staan in hun depot en daardoor niet op tijd geleverd zijn. We hadden dit graag zelf opgelost, maar dat was helaas niet mogelijk. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, iZi-Deals

Geantwoord op

iZi-Deals verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

iZi-Deals heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 7 april 2015

iZi-Deals

iZi-DEALS.nl heeft een zeer gevarieerd assortiment variërend van consumenten elektronica zoals tablets en smartphones tot outdoor producten voor huis en tuin.

Takkebijsters 51b

4817 BL Breda

Levertijd
Productinformatie

barend B.Scheffer

Perfect bedrijf snelle levering.

M.P. van 't Hof

SterSterSterSterLege ster

Bedrijf prima tot nu en later ?.

Chantal

Willem Spoorendonk

Petra

Ben Kamphuis

SterSterLege sterLege sterLege ster

Prima contact snelle levering concurrerende prijzen.

Afra Berbee

Anton Rutteman