barend B.Scheffer
Perfect bedrijf snelle levering.
Bedrijf prima tot nu en later ?.
Heel goed, snel geleverd en geheel volgens verwachting
Vlot verlopen en op tijd geleverd
Heel goed
Wat een gruwelijk slechte website om je te registreren om contactloos door de nieuwe Blankenburgtunnel te rijden. Ben al dagen bezig. Wie dit heeft bedacht 😁😁
Alles ingevuld. Elke keer foutmeldingen dat gebruikersnaam/ wachtwoord niet klopt. 7a8 geprobeerd. Zak er lekker in met je site
Satisfied
Snelle levering, topprijs
Wat een verschrikkelijk slechte site dit. Diverse malen ingelogd, gegevens aangevuld en dan weer foutmelding. Hopeloos
probeer een account aan te maken maar krijg geen bevestigings mail, via de chat krijg je gekke antwoorden en schiet hij van nederlands naar engels heel vreemd.
Prima contact snelle levering concurrerende prijzen.
positief
Beloftes van leveren via bol maar niet waarmaken. Echt knudde
iZi-Deals verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
iZi-Deals heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfect bedrijf snelle levering.
Bedrijf prima tot nu en later ?.
Heel goed, snel geleverd en geheel volgens verwachting
Vlot verlopen en op tijd geleverd
Satisfied
Snelle levering, topprijs
Prima contact snelle levering concurrerende prijzen.
positief
Beloftes van leveren via bol maar niet waarmaken. Echt knudde