j.scherpenkate
correct. afspraak wordt nagekomen.
100% beveelt J. de Haan Grafonderhoud aan!
correct. afspraak wordt nagekomen.
zeer goede ervaring en heel goed vakwerk geleverd je kan echt zien dat het met passie voor het vak is uitgevoerd ben ze zeer dankbaar voor het mooie resultaat
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat van de restauratie van het grafmonument
Prima, het steentje is netjes gerestaureerd en schoon gemaakt. En op de afgesproken tijd. Zeer tevreden.
Fantastisch
Duidelijk en correct. Meedenkend geen bla bla
Prettige en duidelijke communicatie en mooie reparaties
Prima werk geleverd. Alles in overleg.
Picobello!
prima; attent in signaleren, duidelijk in mogelijkheden, direct in afspraken
Professioneel in zijn werk en in de communicatie. Zeer aan te bevelen.
Keurig onze graven schoongemaakt en de letters opnieuw geverfd
Super, professioneel en netjes
Uitstekend werk geleverd
Renovatie graf van 85 jaar oud wat heel netjes is gedaan en duidelijke communicatie
J. de Haan Grafonderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
J. de Haan Grafonderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:
J. de Haan Grafonderhoud
Skoalplein 1
8404 GV Langezwaag
Fantastisch
Duidelijk en correct. Meedenkend geen bla bla
Prettige en duidelijke communicatie en mooie reparaties
Prima werk geleverd. Alles in overleg.
Picobello!
prima; attent in signaleren, duidelijk in mogelijkheden, direct in afspraken
Professioneel in zijn werk en in de communicatie. Zeer aan te bevelen.
Keurig onze graven schoongemaakt en de letters opnieuw geverfd
Super, professioneel en netjes