9.6 /10

checkbox100% beveelt J. de Haan Grafonderhoud aan!

Harm de Jong

Na aanvraag snel offerte ontvangen. Concurrerende prijs. Uitvoering prima.

Eisse

Graf renovatie

Ko Wieringa

Goede afspraken, prima werk en tot tevredenheid verricht.

K. Mollema

Ik heb de letters van een grafsteen opnieuw laten verven en de steen laten reinigen. Netjes gedaan door de Haan voor een mooie prijs!

Yvonne

Top! Goede communicatie. Levert super renovatiewerkzaamheden.

L. Schuurmans

Prima contact. De optie worden vooraf met voorbeelden toegelicht en vervolgens vakkundig, volgens afspraak, uitgevoerd. Het resultaat is geweldig mooi en ook de nazorg is prima.

Blaak Hoogezand

Goed werk geleverd

Fam. Horstra

De Haan gevonden op Google, zeer tevreden over de renovatie van de graven. Begraafplaats Bergentheim.

Stichting Kerk Wolsum

Een fijn bedrijf

G Bos

Alleen maar positief!

De Leeuw

Goede communicatie en komt zijn afspraken keurig na.

j.scherpenkate

correct. afspraak wordt nagekomen.

j. trinks

zeer goede ervaring en heel goed vakwerk geleverd je kan echt zien dat het met passie voor het vak is uitgevoerd ben ze zeer dankbaar voor het mooie resultaat

J. de Haan Grafonderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

J. de Haan Grafonderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 30 augustus 2021

J. de Haan Grafonderhoud

Mijn naam is Jimmie de Haan en ik ben geboren in 1982. Mijn liefde voor het ambacht van grafonderhoud is ontstaan toen ik als jongen van 15 met mijn vader (Jappie de Haan) meeliep om hem te helpen bij zijn werk. Het is een mooi vak met vaak extreem mooi resultaat en tevreden opdrachtgevers. Er is voor mij niets mooiers dan het stokje van mijn vader over te nemen, samen met veertig jaar ervaring.

Skoalplein 1

8404 GV Langezwaag

Harm de Jong

Na aanvraag snel offerte ontvangen. Concurrerende prijs. Uitvoering prima.

Eisse

Graf renovatie

Ko Wieringa

Goede afspraken, prima werk en tot tevredenheid verricht.

K. Mollema

Yvonne

Top! Goede communicatie. Levert super renovatiewerkzaamheden.

L. Schuurmans

Een fijn bedrijf

G Bos

Alleen maar positief!

De Leeuw

Goede communicatie en komt zijn afspraken keurig na.

j.scherpenkate

correct. afspraak wordt nagekomen.

j. trinks

J. de Haan Grafonderhoud heeft de volgende resultaten bereikt: