Karin r
Verzonden wc .en de crea leuk
- Welk event heb je bezocht?
- Crea doe
Verzonden wc .en de crea leuk
Het was een leuke beurs, genoeg te zien en te beleven. Echter vind ik het wel heel jammer dat er voor veganisten zeer weinig te halen valt. Dit is een verbeterpuntje. Bedankt voor de leuke beurs.
Schone toiletten
Lange rijen bij garderobe, lange rij bij binnenkomst, lange rij bij restauratie, maar 1 kassa open, kroket nog half bevroren, tafels vies, personeel vooral druk met zichzelf, zalen voor lezingen veeeel te klein, helft van belangstellenden kon weer afdruipen. Dit was de laatste keer dat ik een beurs in Utrecht bezoek. Heel amateuristisch.
Er was geen event, alleen het examen. Dus erg rustig. Het is schoon en overzichtelijk. Vriendelijk personeel.
Supergave stand bezocht tijdens NOT
Geen meer waarde. Thuis in alle rust iets uitzoeken is beter.
Lange wachtrij bij binnenkomst en garderobe. Veel te weinig zitplaatsen voor koffie en lunch. Geen dienbladen bij eet en drinkgelegenheden. Tafels waren erg vies. Broodjes waren snel uitverkocht. Broodje waren wat simpeler dan gedacht, waren wel lekker.
Jaarbeurs verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jaarbeurs heeft de volgende resultaten bereikt:
Schone toiletten
Supergave stand bezocht tijdens NOT
Geen meer waarde. Thuis in alle rust iets uitzoeken is beter.
Jaarbeurs heeft de volgende resultaten bereikt: