CROW
Duidelijke en vriendelijke afstemming. Wel erg jammer dat je voor WiFI een hoog bedrag moet betalen. Ik had verwacht dat kwaliteitswifi wel in je offerte moet zitten.
- Naam event
- OV-Klantenbarometer 11-04-02025
Snelle en fijne samenwerking. Onze veronderstelling was dat de zaal geluidsversterking had (en geen mic's nodig zouden zijn) Gelukkig hadden we deze wel geboekt en ook nodig. De catering was perfect. Wij waren nu de enige groep tijdens de lunch. De mogelijkheid dat je met meerdere groepen de lunch gebruikt lijkt ons wel bijzonder.
Catering: er was voor de laatsten in de rij geen keus meer wat betreft broodjes/drankjes
Hele toffe ondersteuning, zowel voor de organisatie, techniek en catering.
Vrijwel alles was top geregeld! Lieke heeft zich echt ingezet om er een top programma van te maken, samen met haar collega's Twan, Kelly, Corry en Gert!
goed
De ervaringen bij de jaarbeurs zijn voor ons altijd goed. Fijn contact en goede service! Echter, wij hebben gemerkt dat voor deze specifieke (grote) groep een andere locatie wellicht een geschiktere keuze was geweest: een brede zaal met een echt podium (auditorium). Desalniettemin neemt dat niet weg dat wij ontzettend te vrede zijn over de Jaarbeurs!
Goed.
Fijne samenwerking, snelle reacties, meestal beschikbaar
voldoende
Altijd een feestje om een event bij de Jaarbeurs te mogen organiseren!
Volslagen waardeloos. We mochten dagelijks een Aula podium gebruiken, maar er was geen aula en ook geen podium. Toen mochten we een ander podium gebruiken maar daar werd ons programma niet aangekondigd zodat niemand wist wat er ging gebeuren. De telefoon werd niet opgenomen van ons contactpersoon en op de Whatsapp werd maar af en toe gereageerd. Wat een aanfluiting.
Top geregeld door Corry
Professionele en gastvrije samenwerking
Fijne afstemming met de locatie en snel schakelen als er iets moest gebeuren.
Jaarbeurs verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jaarbeurs heeft de volgende resultaten bereikt:
Hele toffe ondersteuning, zowel voor de organisatie, techniek en catering.
goed
Goed.
Fijne samenwerking, snelle reacties, meestal beschikbaar
voldoende
Altijd een feestje om een event bij de Jaarbeurs te mogen organiseren!
Top geregeld door Corry
Professionele en gastvrije samenwerking
Fijne afstemming met de locatie en snel schakelen als er iets moest gebeuren.
Jaarbeurs heeft de volgende resultaten bereikt: