Therese diane staak simpson
Heel goed, en vlot
Prima service. Transparant en goede logistiek.
Correct afgehandeld
prima
Zverf besteld, de volgende dag in huis, top!!
goed, snelle levering
Al ging het met verzenden tot 2x toe mis, de klantenservice was top.
Prima service, snel geleverd.
Duidelijke website met breed assortiment. Snelle verzending en duidelijke communicatie in de mail. Niets op aan te merken dus. Ik ben net aan het opknappen van een oude houten zeilboot begonnen dus zal hier nog wel vaker gaan bestellen.
fast, friendly help at a little prob of the shop system, fast, well packed delivery to Germany
Top snelle levering
Goede en snelle levering
Levering perfekt. Moet de verf nog gebruiken dus over de kwaliteit kan ik nog niet oordelen.
Heel goed
overzichtelijke website, snelle levering en het bestelde was goed verpakt.
Jachtlakken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jachtlakken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed, en vlot
Prima service. Transparant en goede logistiek.
Correct afgehandeld
prima
Zverf besteld, de volgende dag in huis, top!!
goed, snelle levering
Al ging het met verzenden tot 2x toe mis, de klantenservice was top.
Prima service, snel geleverd.
Top snelle levering
Goede en snelle levering
Heel goed
overzichtelijke website, snelle levering en het bestelde was goed verpakt.
Jachtlakken.nl heeft de volgende resultaten bereikt: