Wim van Gardingen
Levering perfekt. Moet de verf nog gebruiken dus over de kwaliteit kan ik nog niet oordelen.
overzichtelijke website, snelle levering en het bestelde was goed verpakt.
Goede materialen
Nette snelle bezorging en afhandeling
Goede service
Zeer goede ervaring. Ook telefonisch goed geholpen. Snel afgehandeld . Zeer te spreken
Prettig
Snel geleverd
Hier prettig, super bedrijf!!!!
Goed voorgelicht
Zeer goed.
prima
Prima, snelle levering, goede communicatie, prima prijs
Jachtlakken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jachtlakken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
overzichtelijke website, snelle levering en het bestelde was goed verpakt.
Goede materialen
Nette snelle bezorging en afhandeling
Goede service
Prettig
Snel geleverd
Hier prettig, super bedrijf!!!!
Goed voorgelicht
Zeer goed.