9.3 /10

checkbox99% beveelt PrimaVillas aan!

J.R. Dorrestijn

Wat een fijne aankoopmakelaar! Helder en eerlijk advies, weet goed wat er in de markt speelt. De betrokkenheid is groot: van goede foto's, meedenken, de bezichtigingen (en de duidelijke informatie na afloop), tot aan de notaris. Alles wordt geregeld.

Huis in Javea

Aron van der Linden

In een zeer ingewikkeld proces van een huisaankoop heeft PrimaVillas geweldig werk geleverd om de aankoop succesvol te maken. Het team van Primavillas heeft mij hierbij op vele momenten en gebieden van de aankoop heel erg geholpen. Dit op een zeer actieve en vriendelijke manier. Ook na afronding van de aankoop is er altijd bereidheid tot hulp en het beantwoorden van vragen. Ik kan iedereen aanraden om gebruik te maken van hun diensten!

Woning

Danize

In een woord: fantastisch! De beste beslissing in onze zoektocht naar een woning in Spanje! Super aardige mensen met veel kennis over de regio, wetgeving en het reilen en zeilen in Spanje. Begeleiding van A tot Z en zelfs erna! Veel goede en kundige contacten om alles zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Dankzij primavillas hebben wij ons droomhuis in Spanje!

Hans Mackaay & Annemarie Meulenkamp

Jan & Michelle van PrimaVillas hebben ons plekje onder de zon gevonden en daar zijn we ze dankbaar voor. Het was een mooie zoektocht van ruim een jaar in een voor ons vreemd land en dan is professionele hulp onmisbaar. Complimenten voor het doorzettingsvermogen en het engelengeduld van zowel Jan als Michelle tijdens dit proces. Alles op basis van vrijblijvendheid en dat is lekker als je je aan het oriënteren bent. We hebben uiteindelijk 17 juni 2024 prachtig uitzicht gekocht in Moraira-Téulada. Een huis bovenop een berg met uitzicht op zee en een gunstige ligging op de zon, wat we nog wel even moeten renoveren in het land van Mañana & Siësta 😎 Ze hebben ons overal in begeleid en hun netwerk ter beschikking gesteld. Zonder deze twee mensen waren we waarschijnlijk nog aan het zoeken en hadden we het wellicht opgegeven. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen die iets zoekt in de regio Moraira & omstreken. Nogmaals bedankt voor jullie tomeloze inzet, Hans & Annemarie.

C. Benimuslem 73 Téulada

Gijs

Zeer vriendelijke mensen met kennis van zaken. Nemen de tijd voor je en zijn altijd bereikbaar. Kundig advies bij de bezichtigingen en een fijne manier van open communicatie. Ik ben zeer tevreden!

Willemsen Alain en Mariëlle

Uitstekende ervaring!

Kuijer

Voordat wij hadden besloten om onze droom na te leven hadden we al uitgebreid contact gehad met Jan. Zijn tips en adviezen hebben ertoe geleid dat we de keuze hebben gemaakt ervoor te gaan. Een Spaans huis! Voordat we zover waren zijn we goed op de hoogte gebracht door Jan en Michelle van de verschillende wijken in de omgeving van Javea. Michelle heeft ons zeer goed geholpen om afspraken in te plannen bij huizen die aan onze wensen voldeden. Eenmaal verliefd geworden op ons huis in Moraira heeft Berry ons heel goed begeleid in de bezichtigingen en de mogelijkheden. De zwembadaannemer was zelfs al bij de bezichtiging. Na een goed advies en onderhandeling door Berry was het bod diezelfde dag nog geaccepteerd. Maar dan begint het echt proces pas, waar Prima Villa’s zich in onderscheid. De zorg om het van a tot z goed te regelen. Van een NIE tot aan een bankrekening en een goede locale advocaat die vloeiend Nederlands spreekt. Eenmaal bij de Notaris. Werden we nog extra bijgestaan door Berry. Zelfs een jaar na de aankoop en volop in de verbouwingen komt Berry nog buurten of de aannemers wel goed werk leveren. Kortom, ik kan Prima Villa’s met Michelle, Jan en Berry ten zeerste aanbevelen vanwege hun (locale) expertise en vanwege de ontzorging van de eerste dag tot ver na de aankoop.

Klanttevredenheidsonderzoek

Positieve en prettige ervaring, waarbij het team van PrimaVillas je het gehele proces bijstaat gedurende de oriëntatie, bezichtigingen, aankoop en nazorg. In het bijzonder willen wij de open, eerlijke en prettige samenwerking met Berry benoemen tijdens de verscheidene bezichtigingen en de nazorg/advisering na de aankoop van onze woning.

Mevrouw Kirsten Walker

Vanaf dag 1 is het contact met PrimaVillas heel goed geweest. Aan het begin van onze zoektocht heeft Jan alle tijd genomen om ons te helpen bij de orientatie en hebben we ook kennis gemaakt met zijn familie. We hebben dit als warm en prettig ervaren. Tijdens onze zoektocht was Michelle altijd bereikbaar, zeer vakkundig, behulpzaam en professioneel. Tijdens de bezichtigingen was Berry er altijd bij. Zijn kennis, ervaring en adviezen waren heel waardevol en eerlijk. Wat we ook als zeer prettig hebben ervaren is dat we ook nog terecht kunnen bij PrimaVillas na de aankoop. Gaat het over contacten mbt advocaten/beveiliging/verbouwingen etc, PrimaVillas kan daar ook bij helpen. Jan, Michelle en Berry onze hartelijke dank voor jullie fantastische begeleiding tijdens de zoektocht naar ons droomhuis. We did it!

Behulpzaam, ontzorgend en professioneel

Heer/mevrouw Leni & Jeannot Kok

Wij hebben het contact met Michelle en Berry als zeer ter zake kundig en prettig ervaren. Goede adviezen tijdens de vele bezichtigingen, zeer prettige contact met Berry. Niet alleen in het voor traject maar ook tijdens de aankoop en erna. Toont een zeer grote betrokkenheid met hun klanten. Het adviseren van een aannemer voor wat veranderingen maar vervolgens ook de begeleiding nemen tijdens de werkzaamheden hebben wij als bijzonder ervaren. Nog regelmatig contact over hoe het met ons gaat. Nog nooit eerder zo ervaren. Geweldig

Heer/mevrouw Elly en Albert Postma

Berry heeft ons zeer goed begeleid, na de 4e bezichtiging vertelde hij ik heb precies wat jullie zoeken en dat was ook zo binnen een paar dagen was de zaak gedaan. En wij zijn nu eigenaars van een prachtige villa in Javea.

Hoekstra

We kijken terug op een zeer positieve ervaring met PrimaVillas. Het kantoor werd ons aanbevolen vanuit ons privé netwerk, en naar later bleek hadden wij ook al een keer via een nieuwbouwproject per email contact gehad. De uitgebreide intake bij on thuis in Heemstede met Jan en Michelle was zeer prettig en bovendien erg gezellig. Onze wensen werden in kaart gebracht en er werd uitleg gegeven over de gebruikelijke processen bij het aankopen van een woning in Spanje. Ook praktische zaken als het openen van een bankrekening en het aanvragen van een NIE nummer werd tot in de puntjes voorbereid voor ons. Berry heeft ons begeleid bij de verschillende bezichtigingen die we hebben gehad. Altijd een leuke, nuttige en gezellige happening (het kopen van een huis moet een feestje blijven!) Zijn kennis van de verschillende wijken en technische inzichten waren zeer nuttig. Bovendien vonden wij het erg prettig dat er geen druk op ons werd gelegd en dat er geduldig doorgezocht werd, als we de bezichtigde huizen niet interessant vonden. Uiteindelijk ons droomhuis gevonden! Na een uitstekende begeleiding bij het notariële proces zijn we in december 2022 formeel eigenaar geworden van ons geliefde Casa Calma Javea. Momenteel zijn we bezig met een verbouwing en we hopen in oktober helemaal klaar te zijn. Voor ons is het echt ons Paradijsje en we zijn zeer blij en dik tevreden met de begeleiding vanuit PrimaVillas. Marcel, Nicolien, Hidde en Koen.

Heer/mevrouw Jean Paul Lock

Zeer goed. vakkundige zorg tijdens de koop en erna. Zelf een half jaar later wordt je bij vragen nog steeds direct geholpen. Jan brengt je ook in contact met goede en vriendelijke mensen voor bijv. je tuin of zwembad. maar ook de sleutel zorg. Wij zijn dan ook meer de tevreden over de gehele koop van onze woning. Ik raad Jan en Michelle bij iedereen aan.

Peter Ambachtsheer

De begeleiding van Michelle in Nederland, en Berry en Jan in Spanje was prima. Berry is met ons langs mogelijk passende woningen gegaan, en gaf gevraagd en ongevraagd advies. Ook de juridische begeleiding was belangrijk, en in het Nederlands. Met ons huis in Javea zijn wij zeer tevreden.

Klanttevredenheidsonderzoek

PrimaVillas verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

PrimaVillas heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 21 september 2017

PrimaVillas

PrimaVillas werkt volgens een concept, waardoor u zonder zorgen en risico uw droomhuis aan de Costa Blanca kunt kopen. De regels en wetten in Spanje verschillen behoorlijk met die Nederland, België en Duitsland, waardoor er regelmatig vervelende situaties ontstaan. Door het samenbrengen van op kwaliteit geselecteerde lokale partners, ieder met hun specifieke expertise, wordt u van A tot Z vakkundig begeleid. Wij zijn geheel onafhankelijk en zitten dus niet vast aan een of meerdere verkoopmakelaars. Wij benutten de gehele markt.

C/ Lago Vanern 7

03730 Javea