9 /10

checkbox96% beveelt Jan de Isolatieman aan!

Klantenservice

Jim

Goed bedrijf,snelle levering volgens afspraak en een vriendelijke, behulpzame bezorger.

Henk Beelen

Afschot isolatie en v313 platen besteld, goede prijs en snelle levering, communicatie is ook super

Aleksi Aleksiev

SterSterSterLege sterLege ster

Producten zoals beschreven daar heb ik niets te zeggen, transporteur iets minder. Levering was gepland voor maandag, na telefonisch overleg afgesproken ten laatste woensdag morgen maar uiteindelijk geleverd donderdag laat in de avond, bovendien meerdere gipsplaten waren beschadigd.

Onderhoudsbedrijf Oscar Peeters

zeer positief

Marc

Heel goed

Marta Domagala

Top

Gertie Van den Bogaert

Goede prijs kwaliteit verhouding, afspraken netjes na gekomen. Van den Bogaert isolatie en daktechniek raad dit bedrijf echt aan

Hub Schreurs

Komen afspraken na ging allemaal goed

raymond felix

Super goede en snelle service en mooie reëel prijzen.

Roland SUTTELS

SterSterSterHalve sterLege ster

Gheorghe Stanciu

Zeer te vreden!!

Lammert bos

We zijn zeer tevreden over dit bedrijf. En hopen in de toekomst zeker met u zaken te doen.

Oguzhan Simsek

Vriendelijke mensen

Jan de Isolatieman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jan de Isolatieman heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 maart 2019

Jan de Isolatieman

Jan de Isolatieman levert door heel Nederland, altijd binnen 24 uur. Wij lossen het materiaal, inclusief alle bijbehorende accessoires, graag op het terrein van uw bouw- of renovatieproject. Het maakt daarbij niet uit of u bijvoorbeeld één plaat of een hele vrachtwagen vol heeft besteld: iedere klant is welkom. Jan de Isolatieman levert u isolatiemateriaal van hoogwaardige kwaliteit, zoals PIR-isolatie, steenwol, glaswol, XPS of EPS. Daarbij hanteren wij altijd de scherpste prijzen. Op die manier bent u bij ons verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

Voorschakelstraat 10

Gertie Van den Bogaert

Hub Schreurs

Komen afspraken na ging allemaal goed

raymond felix

Super goede en snelle service en mooie reëel prijzen.

Roland SUTTELS

Zeer aangename kennismaking