van Oyen
Te weinig juiste ervaring. Online bestelling is prima verhandeld en heb deze zelf opgehaald in de vestiging. Medewerkers waren behulpzaam met inladen van de pallet.
prima
👍🏻
top
Goed en vertrouwd
Prima producten, goed en snel geholpen bij het afhalen van de bestelling
Goede service en goed contact ivm leveringsdag
Helemaal top.
Zeer goede ervaring
Fijn bedrijf, website waar producten goed te vinden zijn. Alle b-keus en aanbiedingen mooi bij elkaar.
Prima👍🏻👍🏻
Geleverd op fout adres
Goed en deskundig advies. De isolatie platen zijn inderdaad ook in kleinere aantallen te bestellen dan bij de meeste bouwmarkten, waar je 80 % teveel moet kopen. Wel jammer dat de bijbehorende folie niet kan in kleinere maten, want dat gaat per 37,5 of 50 strekkende m of meer en is dus ook teveel dus te duur voor een dakkapel alleen bijv. Wel ook nadeel zelf ophalen om de hoge verzendkosten te omzeilen en jammer dat de folie
Prima onderneming
Jan de Isolatieman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jan de Isolatieman heeft de volgende resultaten bereikt:
Jan de Isolatieman