Klantenservice

vdVelde

Goede prijs, snel geleverd , doen wat ze beloven

Beste vd Velde,
Bedankt voor uw review we hopen u nog eens terug te zien in onze webshop of wellicht te Oss.

Rick Slinger

21 december isolatiematerialen besteld en werd gelukkig nog voor het weekend geleverd. Top spul en top service!

Beste Rick,

Jos

Snelle comunicatie

Beste Jos,

Jens Meyfroot

Zeer goed

Beste Jens,

Danny Bakker

Top geregeld. Goed contact snelle levering

Beste Danny,

Erik van Dijk

Alles ging zoals afgesproken, was een erg aardige chauffeur

Beste Erik,

Falco

Levering pas 2 dagen na afgesproken datum

Beste Falco,
Beste Falco,
Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te horen dat uw levering is uitgesteld. We zien dat u contact met ons heeft opgenomen, waarna wij u een passen de oplossing zullen bieden.
Graag bedanken we u alvast dat u contact met u opnam, hierdoor kunnen wij dit zo spoedig mogelijk afhandelen.
We hopen u nog eens terug te zien in de webshop of wellicht op locatie te Oss.

Adrian Orsa

Goede producten zoals ik had verwacht, maar de levering duurde 3 dagen langer dan verwacht en het bezorgbedrijf gaf geen uitleg.

Beste Adrian,
Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te horen dat uw levering is uitgesteld. We gaan contact opnemen met onze transporteur.
Misschien kunnen we nog iets voor beteken...
Beste Adrian,
Bedankt voor uw review.
Misschien kunnen we nog iets voor beteken door contact op te nemen met onze klantenservice
U kunt ons mailen via ‘Klantenservice@jandeisolatieman.nl’ mocht er in de toekomst ooit nog een misverstand zijn.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
We hopen u nog eens terug te zien in de webshop of wellicht op locatie te Oss.

Hubert Knispel

Uitstekend en sn

Beste Hubert,

Alexander Broeren

Komen afspraken na, helpen met laden. Nemen zelfs afval ongevraagd terug.

Beste Alexander,