Klantenservice

Jenny k

Op zich tevreden met materialen en bezorging, maar de bezorgkosten wel aan de dure kant voor als je een kleine bestelling doet

Beste Jenny,
Bedankt voor uw review we hopen u nog eens terug te zien in onze webshop of wellicht te Oss.

Gerrit

Prima producten en een snelle levering!

Beste Gerrit,

Ed

Goede service, zoals afgesproken

Beste Ed,

Ronald Vervoort

Beste Ronald,

Dekker Kleinbouw

Prima, alles netjes en op tijd geleverd

Beste Dekker Kleinbouw,

Maurice Zonsveld

Beste Maurice,

D. Amsterdam

Bestellen prima, hoewel een beetje onduidelijke site maar retourneren is ronduit slecht, omslachtig en tijdrovend.

Jan Hanssen

Snel en goede kwaliteit geleverd

Beste Jan,

Johnny van de Voorde

Was op zoek naar informatie over isoleren én naar materiaal hiervoor en heb dit hier prima kunnen vinden! Levering zou 3 tot 5 werkdagen duren en was er dan ook binnen 3 werkdagen. De... Was op zoek naar informatie over isoleren én naar materiaal hiervoor en heb dit hier prima kunnen vinden! Levering zou 3 tot 5 werkdagen duren en was er dan ook binnen 3 werkdagen. De instructievideos zijn heel duidelijk!

Beste Johnny,

Lars