Klantenservice

Kees Dekker

Snelle levering en prima service!

Beste Kees,

Gerard Hoffer

Uitstekend , zeer goede kwaliteit van het materiaal

Beste Gerard,

Paul Tindemans

Correcte en vlotte afhandeling van de bestelling. Top

Beste Paul,

sylvia Zandstra

Snel en goed

Beste Sylvia,
Bedankt voor uw review we hopen u nog eens terug te zien in onze webshop of wellicht te Oss.

Frederic Vooijs

Vriendelijke mensen. Wat kwalijk is dat er geen mail met factuur wordt gestuurd nadat betaalde bestelling te hebben gedaan.
Goedkoper dan de concurrent maar alleen met de isolatie materialen....
Goedkoper dan de concurrent maar alleen met de isolatie materialen. Andere bouwmaterialen zijn een stuk duurder dan de concurrent. Wel een goede service om naast hun isolatie aanbod ook andere bouwmaterialen aanbieden

Sebas van Rijn

Goed!

Beste Sebas,

Jan Van Biezen

Zeer netjes geholpen en vriendelijke medewerkers

Beste Jan,

Edwin van der Heide

Komen alle afspraken na en denken met je mee. Ook erg behulpzaam bij het laden.

Beste Edwin,

Bjorn Hendrickx