Klantenservice

Klaas Horstman

Beste Klaas Horsteman,
Bedankt voor uw review we hopen u nog eens terug te zien in onze webshop of wellicht te Oss.

Theo Van Bakel

Goede spullen en keurig geleverd

Beste Theo van Bakel,

Martin

Gewoon goed

Beste Martin,

Jeffrey

De balie super, levering super, maar de jongetjes op de vorklift zijn lui en onvriendelijk, beschadigingen met opladen en met een 2e levering thuis ook beschadigingen door laden

Beste Jeffrey,
Bedankt voor uw review.
Beste Jeffrey,
Bedankt voor uw review.
Het kan echter niet de bedoeling zijn geweest dat dit is voorgevallen, echter was hier ook melding van bekend zodat we hier voertijdig een oplossing voor konden bieden.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
We hopen u nog eens terug te zien in de webshop of wellicht op locatie te Oss

Robert Laar

Beste Robert Laar,

Jan-Paul Van den Heuvel

Goed!! Snelle levering en goede prijzen

Beste Jan-Paul van den Heuvel,

joris mol / Mejores

De spullen werden snel geleverd, helaas niet waar ik ze wou hebben dus moest ze ergens anders op halen. Een deel van het materiaal was helaas ook beschadigd, hier heb ik direct melding van gemaakt.... De spullen werden snel geleverd, helaas niet waar ik ze wou hebben dus moest ze ergens anders op halen. Een deel van het materiaal was helaas ook beschadigd, hier heb ik direct melding van gemaakt. Na een week geen reactie heb ik gebeld met de vraag of de melding was over gekomen. Deze was over gekomen en ze waren met de transporteur bezig om te kijken hoe ze dit op gaan lossen. dit overleg duurt inmiddels al ruim een maand en ik heb niks meer van ze gehoord.

M. Visser

Prima bedrijf. Product zoals omschreven. Prima prijs.

Beste M. Visser,

Maurice

Geweldig

Beste Maurice,

Peter Pronk

Prima gegaan en snel geleverde

Beste Peter Pronk,