Jansa BV

Robert Thomas

Vriendelijk en informatief

,persoonlijk contact met de beheerders prima instalatie van de luifel

Camerman Electro

Zeer positief

Opvolging en nazorg

Goed bedrijf kreeg gelijk reactie terug toen ik de voicemail had ingesproken

De voicemail geeft aan als je belt smiddags dan zegt hij goedenavond maar dat is maar een klein puntje.

Gerrit

Zeer goede ervaring

Heel goede service .

Geen verbeterpunten

Ayadira

Zeer vriendelijk. Korreltje informatie

Eerst nog extra informatie opgevraagd per telefoon, prima geholpen, daarna besteld. Alles prima geleverd.

Aankoop van een voordeurluifel. Er wordt netjes gewerkt en na de montage wordt alles netjes opgeruimd

Zaterdag besteld en die zelfde middag nog geplaatst.
Prima montage, wel een opmerking kit eventueel bij een ruwe muur de rubber rand af.
Al met al ben ik prima tevreden met de voordeur...
Zaterdag besteld en die zelfde middag nog geplaatst.
Al met al ben ik prima tevreden met de voordeur luifel.

De website verdiend nog wel wat aandacht soms klopt de informatie niet helemaal.

Fam Dijkstra

Wij waren al een tijdje op zoek naar een mooie voordeurluifel voor ons nieuwbouwhuis. Via het web uitgekomen bij de Firma Jansa.
Na telefonisch contact te hebben gehad, hebben wij de Parijs...
Na telefonisch contact te hebben gehad, hebben wij de Parijs besteld, nog wel even getwijfeld of we hem gelijk door Jansa zouden laten ophangen, maar volgens het bedrijf is dit goed te doen met de gebruiksaanwijzing erbij.
Door middel van een mail kun je aangeven op welke dag je de luifel wilt ontvangen, op de dag zelf krijgt men nog een mail met een verwachte bezorgtijd.
De luifel werd netjes op de afgesproken tijd geleverd, en wij hebben hem gelijk de volgende dag gemonteerd.
Erg netjes allemaal. (echt een aanrader )

Wij hebben zelf heel erg zitten twijfelen welk model we zouden nemen.
Wij hebben zelf heel erg zitten twijfelen welk model we zouden nemen.
Na een gesprek via de telefoon werd ons het verschil duidelijk uitgelegd, en konden wij met een gerust hart de luifel Parijs bestellen.

Misschien is het plaatsen van meer foto's wel wat fijner om een keuze te maken.

Snelle levering en vakkundige montage.