9.1 /10

checkbox96% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies

H kiestra

Regina heeft ons uitstekend geholpen. We zijn heel tevreden. Aankoop verlichting. Kiestra Elst Datum 15-3-2025

Verlichting

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Regina jullie zo goed geholpen heeft. Veel plezier van de nieuwe verlichting!

Frank van Asperen

Alda Jansen heeft mij vriendelijk, duidelijk en deskundig geholpen. Ze is professioneel en objectief in haar advies. Ze heeft duidelijk veel kennis van zaken. Ik heb met een goed gevoel mijn bank gekocht. Jansen totaal wonen is war mij betreft een aanrader. De keuze is reuze en kwaliteitsmeubels voor redelijke prijzen

3 zits bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Frank! Fijn om te horen dat onze collega Alda je zo goed heeft geholpen. We wensen je heel veel plezier van je nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Elizabeth

Boed is duidelijk een expert in zijn vakgebied. Vanaf het moment dat ik de winkel binnenkwam, voelde ik me gelijk welkom en op mijn gemak. Wat ik vooral waardeerde, was zijn goede kennis van de verschillende banken die beschikbaar waren. Boed stelde gerichte vragen om mijn voorkeuren en behoeften te begrijpen, zoals de grootte van mijn ruimte, mijn stijlvoorkeuren en het gewenste comfortniveau. Hij gaf me uitgebreide uitleg over de materialen, de verschillende soorten bekleding, en wat elk type bank zo uniek maakte. Zijn adviezen waren duidelijk en goed onderbouwd, wat me hielp om een weloverwogen keuze te maken zonder het gevoel te hebben dat ik onder druk werd gezet.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Elizabeth, hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te lezen dat onze collega Boed je zo goed en uitgebreid heeft geholpen. We wensen je heel veel plezier van de nieuwe bank en zien je graag weer eens terug in onze winkel! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Gerda van de Peppel

Vlot geholpen en er werd alle tijd genomen om tot een goede keuze te komen. Eerst nam Boed de tijd voor mij omdat Harry nog met een andere klant bezig was. Boed had, ondanks jonge leeftijd en dus weinig ervaring, oprechte aandacht en belangstelling. Dacht goed mee en was eerlijk over waar hij wel of nog niet iets over kon uitleggen. Heel prettig naar de klant toe! Harry kan uiteraard merkbaar stoelen op een schat aan ervaring. Nam het soepel over van Boed, maar betrok hem ook nog in het bespreken van meer keuzemogelijkheden en eventueel andere merken. Ik voelde me op geen enkel moment opgejaagd. Rustige uitleg ook over totaalplaatje van de bestelling.

Relaxstoel Chanti

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Gerda. Super om te horen dat onze collega's Boed en Harry je zo prettig hebben geholpen. We wensen je heel veel plezier van je nieuwe relaxfauteuil! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Adrie

Super goed en leuk geholpen door Regina. Niks opdringerig en zeker niet sturend naar een duurdere stoel. Zeer behulpzaam en enthousiast, zulke verkopers zijn een meerwaarde voor je bedrijf.

Product of service:
Fauteuil en een bijbehorende spuitbus.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dan voor je review, Adrie. Fijn om te horen dat onze collega Regina je zo goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe fauteuil! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Nicole

Regina heeft ons goed geholpen.Heeft kennis van zaken en leuke ideeën

Assecoires

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Nicole. Fijn om te horen dat onze collega Regina jullie zo goed heeft geholpen! Veel plezier gewenst van jullie nieuwe woonaccessoires. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Jansen totaal wonen Huissen

Super goed geholpen door Regina, ze heeft hele leuke accessoires bij elkaar gezocht.

Accessoires

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat onze collega Regina jullie zo goed geholpen heeft. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Lara Hofman-Schaake

Goed geholpen door Sylvie

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Lara! Veel plezier gewenst van je nieuwe bank. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Shelley

Fijn bedrijf, erg goed geholpen door Sylvie!

Geen.
Lavolta U-bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Shelley! Veel plezier gewenst van je nieuwe bank. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Reusen

Prima advies gekregen van Erno. Hij dacht goed mee en heeft de ideeën uitgewerkt in een helder ontwerp. Blij met de gemaakte keuzes.

Inrichting woonkamer

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Wat fijn te horen dat onze collega Erno goed heeft meegedacht en een helder ontwerp heeft gemaakt. Hartelijk dank voor het delen van je ervaring namens Jansen Totaal Wonen.

Ulrike

We hebben zojuist onze nieuwe keuken gekocht bij Jansen. Vanaf het eerste moment dat we binnenstapten hadden we direct een klik met Miran. Ik deelde wat van onze ideeën en ze begreep precies wat we zochten. Door samen te sparren en middels advies in alle materialen hebben we onze droomkeuken samengesteld! Miran heeft ons waanzinnig goed geholpen!

Meray Willemsen

Goed geholpen, heb hier mij nieuwe keuken gekocht! Goed advies van Antoine en Stefan

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring Meray. Heel veel woonplezier en culinaire momenten toegewenst met de nieuwe keuken, namens Jansen Totaal Wonen.

Familie Sterk

We zijn heel goed geadviseerd door Silvie. Geen vraag was haar teveel.

Complete zithoek

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor het delen van jullie positieve ervaring, super te horen dat jullie goed zijn geadviseerd door Sylvie in onze winkel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Marieke Peters

Wij zijn goed geholpen door Naomi. Wat fijn dat zij met ons meedacht in het maken van de juiste keuzes van onze meubels. Zij wist prima wat de mogelijkheden waren van de verschillende producten en merken.

Nvt
Meubels

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Wat fijn om te horen dat Naomi goed met jullie heeft meegedacht in het maken van de juiste keuzes van de meubels. Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring, namens Jansen Totaal Wonen.

Miesella van der Berg

Wij kwamen om ideeën op te doen maar het is een compleet nieuwe keuken geworden. Miran heeft ons fantastisch begeleid naar een mooi ontwerp. We zijn erg blij met de ideeën van Miran. Nu afwachten wanneer de keuken geplaatst wordt. We hebben er alle vertrouwen in.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Wat leuk om te horen dat jullie langskwamen om ideeën op te doen om vervolgens jullie hele droomkeuken te realiseren! Daar worden wij heel blij van, dankjewel voor het delen. Het aftellen kan beginnen! Mocht er in de toekomst wat zijn, weten jullie ons te vinden. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Geantwoord op

Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 februari 2015

Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen staat al ruim 50 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met een oppervlakte van ruim 15.000 m² in Huissen en 6.500 m² in Duiven staan onze medewerkers 7 dagen per week voor jou klaar. We werken enkel met bekende formules en merken waarbij we de welbekende ‘Jansen-kwaliteit’ altijd waarborgen. Laat je inspireren en adviseren in onze winkel, het bakje koffie van het huis staat altijd klaar!

Karstraat 95

Gerda van de Peppel

Relaxstoel Chanti

Adrie

Product of service:
Fauteuil en een bijbehorende spuitbus.

Nicole

Regina heeft ons goed geholpen.Heeft kennis van zaken en leuke ideeën

Assecoires

Jansen totaal wonen Huissen

Accessoires

Lara Hofman-Schaake

Goed geholpen door Sylvie

Shelley

Fijn bedrijf, erg goed geholpen door Sylvie!

Geen.
Lavolta U-bank

Reusen

Inrichting woonkamer

Ulrike

Meray Willemsen

Familie Sterk

We zijn heel goed geadviseerd door Silvie. Geen vraag was haar teveel.

Complete zithoek

Marieke Peters