Marian
- Product of service:
- Bank
96% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!
Prettige sfeer en goed geholpen bij het kopen van een bankstel van jaxxchoice
Fijne winkel met veel keuze en goed advies. Kundig geholpen door Iris
Uitstekende service van Bas Postma, zeer vriendelijk en meedenkend!
Zojuist een heel mooi bed gekocht. Wij zijn super goed geholpen door Marjo. Ze heeft goed met ons meegekeken en meegedacht. Ze was heel erg vriendelijk en enthousiast. Wij komen hier zeker terug!
Marjo heeft ons gewldig geholpen, erg enthousiast.
Mooi bankstel uitgezocht, en zeer netjes geholpen door Marco Koenen
Wij zijn gistermiddag op een heel prettige manier geadviseerd door Erno Duiveman met een heerlijk kopje koffie en thee erbij. Het betrof een relaxatie en eetkamerstoelen.
Op 5 maart een heel mooie (vinden wij) bank gekocht na een goed en prettig gegeven advies van Iris.
Wij zijn heel fijn en vriendelijk geholpen door Carla met het uitzoeken en bestellen van een hele mooie eettafel.
Net een keuken gekocht bij JTW in Huissen. Wij zijn geholpen door Emiel Buurman. Ze hebben hier een mooie showroom met genoeg keuze aan keukens staan. Zeer vriendelijk personeel, niet opdringerig, en meedenkend. Ze hebben een eigen montage team, die van tevoren komt meten en die dus ook plaatsen.
Hoi we zijn zeer vriendelijk geholpen door Marco Koenen. Als zeer goed uitgelegd onder het genot van een bakkie koffie. Nu alleen nog even wachten op onze nieuwe hoekbank.
Geweldig uitstekend geholpen door Diana Krijnen. We hebben 2 eenpersoons matrassen gekocht door aanraden van Diana de verkoopster! Zo wel voor mijn man als ik 2 verschillende matrassen wist niet dat dat kon in 1 twee persoonsbed van 140 bij 200. We moesten erop gaan liggen er werd gekeken hoe wij erop lagen of ons lichaam er mooi op aan sloot! Ben benieuwd zit wel levertijd op!
Goed, netjes geholpen!
We zijn geweldig geholpen door Carla met de keuze van ons nieuw gekochte banken en eettafel, wat een vriendelijk en gezellige persoonlijkheid , goed advies en alle geduld !! Niet opdringerig en dit voelt dan ook goed , grote klasse !!
Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Jansen Totaal Wonen
Karstraat 95
6851 DG Huissen
Prettige sfeer en goed geholpen bij het kopen van een bankstel van jaxxchoice
Fijne winkel met veel keuze en goed advies. Kundig geholpen door Iris
Uitstekende service van Bas Postma, zeer vriendelijk en meedenkend!
Marjo heeft ons gewldig geholpen, erg enthousiast.
Mooi bankstel uitgezocht, en zeer netjes geholpen door Marco Koenen
Goed, netjes geholpen!