1951 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1951 Reviews

Fam .Hoven

Wij hebben al verschillende meubels bij Jansen Totaal in Huissen gekocht. Altijd fijn contact met medewerksters in de winkel. Prima levering en duidelijke afspraken. Niets anders dan een fijne... Wij hebben al verschillende meubels bij Jansen Totaal in Huissen gekocht. Altijd fijn contact met medewerksters in de winkel. Prima levering en duidelijke afspraken. Niets anders dan een fijne ervaring.

Nvt

Mark Spaaij

Zeer goed en Marco Koenen is een deskundig en prettige verkoop adviseur

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Mark, namens Jansen Totaal Wonen.

Jeroen van Meegen

Super goed geholpen! Ook wordt der fijn nagedacht over de praktische dingen.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Jeroen, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega's. Veel plezier gewenst van je nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

J.gieben

Ik wilde eigenlijk alleen maar kijken,maar Carla voelde precies aan ,waar ik naar op zoek was .
Na een fijn gesprek gelijk die middag gekocht.
Ben zeer tevreden ,Carla bedankt en laat de...
Na een fijn gesprek gelijk die middag gekocht.
Ben zeer tevreden ,Carla bedankt en laat de stoel maar snel komen .

N v t

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla je zo goed heeft geholpen. Alvast veel plezier gewenst van je nieuwe fauteuil! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Coenen/ Prinssen

Carla heeft ons super vriendelijk geholpen. Vanuit haar ervaring gaf ze ons een vertrouwd gevoel. Carla heeft met ons meegedacht en geluisterd naar onze wensen. We hebben al eerder bij Jansen... Carla heeft ons super vriendelijk geholpen. Vanuit haar ervaring gaf ze ons een vertrouwd gevoel. Carla heeft met ons meegedacht en geluisterd naar onze wensen. We hebben al eerder bij Jansen meubels en onze keuken gekocht

Nvt

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor jullie mooie en uitgebreide review. Super te horen dat jullie vriendelijk zijn geholpen door Carla en dat jullie al jaren klant zijn in onze winkel. Daar worden wij heel blij... Hartelijk dank voor jullie mooie en uitgebreide review. Super te horen dat jullie vriendelijk zijn geholpen door Carla en dat jullie al jaren klant zijn in onze winkel. Daar worden wij heel blij van! Ook in de toekomst staan wij weer graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

S lentjes

Klantvriendelijk meedenkend en zeer fijn en prettig geholpen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring! Mochten we nog wat kunnen verbeteren, horen we het graag. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Claudia Blommers

Heel prettig geholpen door Erno bij de aanschaf van een eetkamer tafel en stoelen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je mooie review Claudia! Wij wensen je alvast heel veel woonplezier met de nieuwe eetset, namens Jansen Totaal Wonen.

Wilbert Moorman

Wij zijn zeer prettig geholpen door Miran Brinkhof bijn de keuze van onze keuklen. Zij heeft ons veel laten zien en uitstekend met ons meegedacht. Vriendelijk, geduldig en deskundig.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor je mooie review Wilbert! Alvast heel veel woonplezier gewenst met de nieuwe keuken namens Jansen Totaal Wonen.

Familie Cobussen

Gingen kijken voor eetkamerstoelen. Ruime keus en kregen de tijd om rustig zelf rond te kijken. Daarna nog elders wezen kijken maar toch vandaag weer hier terug gekomen. Carolien Pastoor heeft ons... Gingen kijken voor eetkamerstoelen. Ruime keus en kregen de tijd om rustig zelf rond te kijken. Daarna nog elders wezen kijken maar toch vandaag weer hier terug gekomen. Carolien Pastoor heeft ons goed geadviseerd, over een paar weken worden ze bezorgd. Mochten we weer iets nodig hebben dan weten we jullie te vinden!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat super om te horen dat jullie tevreden zijn met het aanbod in onze winkel en dat Carolien jullie goed heeft geadviseerd. Wij wensen jullie dan ook alvast heel veel woonplezier met de nieuwe... Wat super om te horen dat jullie tevreden zijn met het aanbod in onze winkel en dat Carolien jullie goed heeft geadviseerd. Wij wensen jullie dan ook alvast heel veel woonplezier met de nieuwe eetkamerstoelen namens Jansen Totaal Wonen.

Maira

We wilde eigenlijk alleen kijken naar een bank, maar doordat Regina precies doorhad waar we naar opzoek waren, dezelfde dag nog een bank gekocht. Super blij met de aankoop, kan niet wachten totdat... We wilde eigenlijk alleen kijken naar een bank, maar doordat Regina precies doorhad waar we naar opzoek waren, dezelfde dag nog een bank gekocht. Super blij met de aankoop, kan niet wachten totdat we er met het hele gezin op kunnen zitten/chillen/liggen.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Maira, hartelijk dank voor je review! Super om te horen dat onze collega Regina jullie zo goed geholpen heeft. Heel veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal... Hi Maira, hartelijk dank voor je review! Super om te horen dat onze collega Regina jullie zo goed geholpen heeft. Heel veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen