Na een vraag via email de volgende dag al terug gebeld, en heel vriendelijk geholpen. Ook de afspraak om de meubels af te leveren werd heel snel gemaakt, en de volgende week al geleverd. Zeer nette...Na een vraag via email de volgende dag al terug gebeld, en heel vriendelijk geholpen. Ook de afspraak om de meubels af te leveren werd heel snel gemaakt, en de volgende week al geleverd. Zeer nette levering door vriendelijke mensen. Heel erg tevreden.
Linda
Prachtige showroom met veel keus, komen hier al vele jaren
Ga zo door!
R. Adama
Correct, vriendelijk, kundig personeel.
Eline van den Dam
We zijn vriendelijk onvangen. De verkoper gaf ons duidelijk en goed advies . Maar vooral een fijn gevoel ...
In deze tijden van onzekerheid de klant zich als koning laten voelen blijft heel belangrijk ... ga zo door !!!
Terwoert
GOEDE KLANT VRIENDELIJKHEID GOEDE SERVICE EN PRIMA ADVIES EN PERFECT PERSONEEL TOPPIE
ga zo door perfect
Manon Janssen
Al zeker 20 jaar trouwe klant en dat is niet voor niks... Prima service en goede verkopers. Niet tevreden, dan wordt het heel netjes opgelost. Top bedrijf!
Peter Kersten
Prettig geholpen in winkel, goed na service! Onbedoeld was sprake van een langere levertijd. Door fysiek ongemak kon ik niet zelf te kast meer ophalen, toen is besloten de kast te bezorgen zonder...Prettig geholpen in winkel, goed na service! Onbedoeld was sprake van een langere levertijd. Door fysiek ongemak kon ik niet zelf te kast meer ophalen, toen is besloten de kast te bezorgen zonder extra kosten!