1968 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1968 Reviews

M

Slechte nazorg van onze keuken

Communicatie en aandacht

Albertine Vooren

Goed en vakkundig geadviseerd met de aankoop van mijn bank.
Levering binnen de afgesproken levertijd door vlotte en vriendelijke bezorgers.

Arends

Prima zaak waar je goed en deskundig geholpen wordt, ook tijdens de levertijd goed op de hoogte gehouden betreft de leveringen.

Petra Koenders

Wonende in een flat met een onmogelijke trap, werd er volop meegedacht hoe mijn droom bank toch kon bestellen en naar boven gebracht kon worden. Toen dit ondanks alle mogelijkheden door de brengers... Wonende in een flat met een onmogelijke trap, werd er volop meegedacht hoe mijn droom bank toch kon bestellen en naar boven gebracht kon worden. Toen dit ondanks alle mogelijkheden door de brengers van de bank niet lukte, mocht ik een nieuwe bank uitzoeken! Ook hierin hebben ze opnieuw meegedacht en heb ik mijn droom bank kunnen bestellen op basis van losse elementen. Ik ben heel blij met deze superservice!

Lukassen

Goed advies, service en kwaliteit

Bij de aflevering van onze nieuwe bank heeft de bezorger lompe stukken vilt afgeknipt en onder de pootjes van de bank geplakt (pootjes zijn vrij klein). Volgens mij is het een kleine moeite om de... Bij de aflevering van onze nieuwe bank heeft de bezorger lompe stukken vilt afgeknipt en onder de pootjes van de bank geplakt (pootjes zijn vrij klein). Volgens mij is het een kleine moeite om de bezorgers verschillende formaten/soorten vilt mee te geven die dan een stuk netter staan.

Rutten

Al jaren klant, altijd goede service en kwaliteit.

Ingrid Coenen

Klantgericht, helder wat wel en niet kan.

Familie Willemsen - Gendt

Top geregeld bij Jansen Totaal Wonen. Fijn gesprek gehad met de adviseur en het assortiment spreekt voor zich. Mooie, degelijke meubels en heel mooie series van producten die geweldig bij elkaar... Top geregeld bij Jansen Totaal Wonen. Fijn gesprek gehad met de adviseur en het assortiment spreekt voor zich. Mooie, degelijke meubels en heel mooie series van producten die geweldig bij elkaar passen. Levering zou week 40 komen en zoals beloofd was alles compleet en op tijd.

Alles prima

V. Kramer

Ik wás altijd tevreden maar nu niet meer

Betere communicatie en het werk niet zo laten liggen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Onze excuses voor de late levering. Helaas is dit wegens omstandigheden ontstaan. Wij zullen er in de toekomst nauwkeuriger mee omgaan.
Jansen Totaal Wonen

Ad