Marret Kouters-Harrand
- behandeling
- prima
Ik heb een hele leuke ervaring gehad bij Kliniek Jansen. Het heeft me heel erg geholpen. Alle baddies willen me nu.
Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde procedure, het effect is beter dan ik had verwacht, fijne en zorgzame verzorging
Snel, vakkundig, vriendelijk......., kortom gewoon goed!!!!
Zeer goed en professioneel.
Fantastisch
Wat een koelen arts ging voor advies over mijn rimpels in me gezicht. Hij keek me aan zo arrogant zonder interesse. Nou kreeg de kriebels ga hier echt niet behandelen 😬
Ik heb een uitstekende ervaring met lipofilling bij Janssen Kliniek en ik ben erg tevreden over mijn behandeling bij Janssen Kliniek. Vanaf het eerste consult werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. Dr. Martin Janssen nam uitgebreid de tijd om mijn wensen te bespreken en gaf eerlijk advies over wat mogelijk was. De behandeling zelf verliep soepel en vrijwel pijnloos. De rust die de dokter uitstraalt, heb ik als erg prettig ervaren. Hij gaf het verloop van het herstel aan (afnemen zwelling, blauwheid, hechting van de vulling etc) en het resultaat is zoals ik hoopte: natuurlijk en subtiel, maar met een duidelijke verbetering.
Zeer deskundig!!
Mijn ervaring bij Janssen kliniek is heel erg positief, super lieve mensen! Je wordt goed ontvangen, geholpen en de communicatie is top!
Netjes , Correct
Goede uitleg betreft de behandeling
Zeer professioneel en zeer vriendelijk
Grandioos
Nu 2 weken geleden een borstvergroting gehad bij deze kliniek, ik kan alleen maar zeggen dat deze kliniek top is! Hele lieve mensen en ik voelde me hier direct op mijn gemak! Geopereerd door dhr Janssen ook echt een topper! Ik ben nu al mega blij met het resultaat !
Janssen Kliniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Janssen Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:
Janssen Kliniek
Moergestelseweg 32M
5062 JW Oisterwijk
Snel, vakkundig, vriendelijk......., kortom gewoon goed!!!!
Zeer goed en professioneel.
Fantastisch
Zeer deskundig!!