DR. Janssen is een geweldige doctor.
Goed, behandeling wel pijnlijk
Reactie Janssen Kliniek:
Beste Geerie, bedankt dat u de moeite hebt genomen een review te plaatsen. Dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.
Zeer vriendelijk en accuraat bedrijf
Reactie Janssen Kliniek:
Beste Desire, bedankt voor uw mooie review en fijn te horen dat u een positieve ervaring hebt met onze kliniek. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.
In 1 woord: Top, kan niet beter
Reactie Janssen Kliniek:
Beste heer de Roos, bedankt voor uw mooie review en fijn te horen dat u een positieve ervaring hebt met onze kliniek. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.
Zeer tevreden goede uitleg
Reactie Janssen Kliniek:
Beste Chatrer, bedankt voor uw mooie review en fijn te horen dat u tevreden bent en dat alles goed is uitgelegd. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.
Mini facelift en borstvergrotingen
Fijn ontvangst, duidelijke uitleg, snelle afspraak voor behandeling, positieve ervaring dus.
Reactie Janssen Kliniek:
Beste mevrouw Koring, bedankt voor uw mooie review en fijn te horen dat u een positieve ervaring hebt met onze kliniek. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.
Reactie Janssen Kliniek:
Beste mevrouw van Driel, bedankt dat u de moeite hebt genomen om een goede review te plaatsen. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.
Heel positief. De behandeling en resultaat
Reactie Janssen Kliniek:
Beste mevrouw Taks, bedankt voor uw mooie review en fijn te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.
Ik heb bij Janssen Kliniek een buikwandcorrectie ondergaan. Mijn ervaringen zijn alleen maar positief. Vriendelijke en zeer professionele benadering. Altijd bereikbaar, vriendelijk personeel...
Reactie Janssen Kliniek:
Beste mevrouw van Moorsel, wat een mooie review heeft u geplaatst, super bedankt hiervoor. Wij zijn blij te horen dat uw ervaring alleen maar positief is. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek...