9.4 /10

checkbox99% beveelt Janssen Kliniek aan!

Jansen Samantha

Super vriendelijke mensen. Je word heel goed geholpen. Iedereen zou ik dit bedrijf aanbevelen.

Angelique Reuser

Fijne rustige kliniek met persoonlijke behandeling.

Bovenste ooglidcorrectie

Antwoord Janssen Kliniek

Beste mevrouw Reuser, super bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze kliniek als rustig en persoonlijk heeft ervaren. We streven ernaar om iedereen met aandacht en zorg te behandelen, dus het is erg waardevol om terug te krijgen dat dit ook zo wordt gevoeld. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Janssen Kliniek

Sabine Kandzia

Ich wahr super zufrieden mit meiner brust op sehr freundlich alle und super ergebniss gekriegt keine schmerzen nur muskelkater gehabt aber sonst hab ich sofort alles normal gemacht am 2 tag wieder Auto gefahren zwar alles vorsichtig aber es wahr kein problem ich bin sehr zufrieden super Netter arzt Martin jansen und sein praxisteam totall fursorglich immer wieder gerne

Brust op

Antwoord Janssen Kliniek

Herzlichen Dank für Ihre wunderbare Rückmeldung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit dem Ergebnis Ihrer Brust-OP so zufrieden sind und sich gut betreut gefühlt haben. Dr. Martin Janssen und das gesamte Praxisteam danken Ihnen für Ihr Vertrauen – Ihre Worte bedeuten uns viel. Wir wünschen Ihnen weiterhin eine gute Genesung und freuen uns, Sie jederzeit wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Marion Hermus

Fijne kliniek wat een ZEN gevoel uitstraalt

Hals/kaaklift

Elke

Uitstekend

Liposuctie

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Elke, we waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Heel fijn om te horen dat alles naar wens was! Met vriendelijke groeten, Team Janssen Kliniek

yvonne verdonk-Goossens

uitstekend ik ben super tevrede

voorhoofdlift,minilift

Dana

It was a good experience for me.

Breast augmentation surgery

Bart Knapen

Zeer prettig en deskundig bedrijf

Onderooglid correctie

Antwoord Janssen Kliniek

Beste heer Knapen, bedankt voor uw mooie woorden en fijn te horen dat u ons als zeer prettig en deskundig hebt ervaren. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.

Wendy

2 keer geopereerd door dhr Janssen Van consult tot dag operatie je word goed begeleid personeel erg vriendelijk vind zelf narcose altijd eng maar ze stellen je erg gerust staan nog paar na controles gepland er word gewoon tijd genomen en dat is erg prettig je bent niet iemand die betaald operatie word uitgevoerd en tot ziens Ik ben zeer tevreden

Neuscorrectie

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Wendy, wat een mooie review, dat waarderen wij enorm. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelen bij elke stap van de behandeling. Super fijn te horen dat u dat ook zo ervaren hebt. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.

Maxime Jongen

SterSterSterSterLege ster

Super fijn bedrijf, aardige mevrouw achter de balie die alle afspraken etc regelt. Koele arts zegt wat hij kan doen voor je en regelt het ook.

Antwoord Janssen Kliniek

Beste mevrouw Jongen, Wat een prachtig compliment! We doen ons uiterste best om iedere behandeling met zorg en precisie uit te voeren. Geniet van het resultaat! Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.

Claudia vermolen

Hele goed ervaring .. zeer kundig en vriendelijk personeel

Borstlift en vergroting

Antwoord Janssen Kliniek

Beste mevrouw Vermolen, bedankt voor uw positieve review en wat fijn te horen dat u een goede ervaring hebt gehad in onze kliniek. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.

Naomi

Ik ben enorm blij dat ik bij Dhr.Janssen mijn borstvergroting heb gedaan. Ik voelde mijn eigen al meteen op mijn gemak. Tijdens de intake gesprek heeft die alles goed doorgenomen met mijn. En op de dag van de operatie hebben hem collega’s mijn tot rust gesteld! Mijn complimenten voor dit fantastische team

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Naomi, dank voor uw mooie review en complimenten! We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt bij elke stap van de behandeling. Fijn dat u dit zo ervaren heeft! Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.

Marret Kouters-Harrand

prima

Antwoord Janssen Kliniek

Beste mevrouw Kouters, bedankt dat uw de moeite hebt genomen deze mooie review te plaatsen. Dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.

Bryan

Ik heb een hele leuke ervaring gehad bij Kliniek Jansen. Het heeft me heel erg geholpen. Alle baddies willen me nu.

penisverlenging/verdikking

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Bryan, bedankt voor uw vertrouwen in onze kliniek. Het is geweldig om te horen dat u een hele leuke ervaring heeft gehad! Geniet van het resultaat. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.

Patrick

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde procedure, het effect is beter dan ik had verwacht, fijne en zorgzame verzorging

penisverlenging en verdikking

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Patrick, wat een prachtig compliment! We doen ons uiterste best om iedere behandeling met zorg en precisie uit te voeren. Geniet van het resultaat! Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.

Geantwoord op

Janssen Kliniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Janssen Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 11 juni 2024

Janssen Kliniek

Plastische chirurgie en cosmetiek staan in het middelpunt van de belangstelling. En terecht, want dankzij de voortschrijdende techniek en het vakmanschap van plastisch chirurgen kunnen steeds meer mensen geholpen worden. Een eerste vereiste is uiteraard wel de heldere informatie over de mogelijkheden van chirurgische ingrepen. Daaraan lever ik met Janssen Kliniek Oisterwijk graag een bijdrage door mij op deze website aan u te presenteren.

Moergestelseweg 32M

5062 JW Oisterwijk

Jansen Samantha

Angelique Reuser

Fijne rustige kliniek met persoonlijke behandeling.

Bovenste ooglidcorrectie

yvonne verdonk-Goossens

uitstekend ik ben super tevrede

voorhoofdlift,minilift

Dana

It was a good experience for me.

Breast augmentation surgery

Bart Knapen