Gregoire Jerry
Aangenaam verrast door de aanbod en de prijzen
I bought some pens and was very satisfied with speed and quality
snelle levering
Zeer goede en snelle levering
Ik was heel tevreden over deze webwinkel - hele mooie producten, snelle levering - maar sinds de laatste bestelling valt Japanshop me een beetje tegen. Ze hebben de bestelling nog niet verzonden, reageren op de mail niet, telefonisch zijn ze niet bereikbaar - ik houd mijn hart vast. Als er iets mis is met de bestelling (product(en) niet op voorrad, langere wachttijd voor levering dan gebruikelijk), kan je toch een e-mail sturen en dat netjes zeggen!! Of niet soms? Of het telefoontje beantwoorden? Kleine moeite, zou ik zeggen. En wel netjes. Dit valt me echt tegen en is bijna onprofessioneel. Op basis van deze ervaring zou ik ze nooit aanbevelen en zeker niks meer bij ze kopen - tenzij ze dit snel oplossen. Dan overweeg ik mijn mening aan te passen. Maar voor nu - een dikke nul!
Mooie briefopeners en snel geleverd
Uitstekende webshop! Mooie pen, verpakt als cadeau.
Uitstekend verpakt, snel verstuurd. Japanse bordjes kwamen heelhuids aan. Goede prijs voor product.
Highly recommend!
Laat ik zeggen dat ik ervanuit ga dat JapanShop een goede, betrouwbare webwinkel is. Met een paar producten die ik besteld heb, was ik echter niet zo tevreden. Een balpen die het niet deed en verf van Kuretake Gansai waarvan ik eerlijk gezegd vond dat er te weinig verf in de napjes zat ten opzichte van de prijs. Voor het terugsturen van deze producten moest ik 4,95 euro betalen wat ik toch best veel vond.
correcte en snelle levering
accuraat en snel
Uitstekend. Leuke producten, snelle bezorging
Mooie theepot, snel geleverd
JapanShop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JapanShop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangenaam verrast door de aanbod en de prijzen
I bought some pens and was very satisfied with speed and quality
snelle levering
Zeer goede en snelle levering
Mooie briefopeners en snel geleverd
Uitstekende webshop! Mooie pen, verpakt als cadeau.
Highly recommend!
correcte en snelle levering