Er is goed geluisterd en door de echo konden we goed zien waardoor het probleem veroorzaakt werd en wat de beste weg voorwaarts is.
De persoonlijke benadering en het persoonlijke contact zijn erg goed
Luistert, komt met goede adviezen, weet me goed te stimuleren, heeft mij super geholpen.
Duidelijke communicatie, heldere uitleg van oefeningen, goed bereikbaar
Ik ben gewoon fijn geholpen
Hij bekijkt elke keer weer wat voor mij de beste oefeningen zijn en die laat hij mij doen en als het minder gaat met mijn gezondheid laat hij mij oefeningen doen die niet zo zwaar zijn.
Alles prima locatie, goede therapeuten prima !
Oprechte aandacht voor de klacht.
De pijn is weg
Ze doet haar werk prima en met een lach
Heel vriendelijk
Goede uitleg en spraakzaam tijdens de behandelijng
Ze helpt je, vriendelijk, leeft met je mee. Ik ben blij met haar
Ik heb het gevoel dat ze me niet serieus neemt.
Omdat ik na een paar behandelingen niet wist wat de oorzaak was van de pijn ben ik gestopt en terug gegaan naar de huisarts. Ik heb spierreuma en zit nu aan de prednison en dat slaat aan.
Jau Centrum in Beweging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:
De persoonlijke benadering en het persoonlijke contact zijn erg goed
Duidelijke communicatie, heldere uitleg van oefeningen, goed bereikbaar
Ik ben gewoon fijn geholpen
Alles prima locatie, goede therapeuten prima !
Oprechte aandacht voor de klacht.
De pijn is weg
Ze doet haar werk prima en met een lach
Heel vriendelijk
Goede uitleg en spraakzaam tijdens de behandelijng
Ze helpt je, vriendelijk, leeft met je mee. Ik ben blij met haar
Ik heb het gevoel dat ze me niet serieus neemt.
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt: