Duidelijk en gericht naar de oplossing van de blessure, met de nodige oefeningen
Altijd leuke en interessante gesprekken tijdens de behandeling.
Ik ben met aandacht behandeld en de omgang was prettig. Ik krijg oefeningen mee om thuis te doen. Fijn persoon.
Fijne duidelijke behandeling met goede adviezen over wat wel en niet kon. Iedere keer een goede behandeling van de klachten.
Amber Blom
Ik word serieus genomen en er wordt samen gekeken naar een passende behandeling.
Snelle diagnose/behandeling
Ze heeft me heel goed geholpen
Ik zou hem zeker aanbevelen,hij geeft goed tips wat ik het beste thuis voor oefening nog kan doen ,altijd een gezellig praatje ,ook als het niet goed gaat met je ,kan ik er over praten en geeft...Ik zou hem zeker aanbevelen,hij geeft goed tips wat ik het beste thuis voor oefening nog kan doen ,altijd een gezellig praatje ,ook als het niet goed gaat met je ,kan ik er over praten en geeft goede fysiotherapie
Dat je serieus word genomen. En een effectieve behandeling heb gehad en wat je met oefeningen thuis nog kan verbeteren.
Open en informele communicatie, heldere uitleg over alle genomen en te nemen stappen in het herstelproces