Wanneer mensen klachten hebben die ze behandeld willen hebben.
Voor het eerst deze fysiotherapeute voor dezelfde klacht sinds jaren. Zeer deskundig behandeld en snel resultaat.
Ik was onzeker over het herstel en de duur naar het herstel (moest geduldig zijn). Bij elke behandeling werd goed geluisterd een en ander goed uitgelegd. Daarnaast werd het vertrouwen gegeven dat...Ik was onzeker over het herstel en de duur naar het herstel (moest geduldig zijn). Bij elke behandeling werd goed geluisterd een en ander goed uitgelegd. Daarnaast werd het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen ook al is het een wat langere weg er naar toe.. Ik kon hier (blijkt) ook echt op vertrouwen. de behandelaar heeft veel kennis en wist me keer op keer gerust te stellen...
Deskundig
Hij zorgde voor veel variatie in de oefeningen en een flink tempo,waarom ik gevraagd had,waardoor ik gemotiveerd bleef.Bij de passieve behandelingen direct na mijn operatie had ik veel baat Even...Hij zorgde voor veel variatie in de oefeningen en een flink tempo,waarom ik gevraagd had,waardoor ik gemotiveerd bleef.Bij de passieve behandelingen direct na mijn operatie had ik veel baat Even pijn lijden hoort erbij .Kortom: een prettige therapeut
Goede begeleiding. Duidelijk van uitleg. Aardig persoon
Frans Broere
Ze is heel kundig en sociaal,leeft met de cliënt mee.Super tevreden over eva
Heeft een goed luisterend oor
Ze weet heel goed waar ze hetvover heeft. Neemt klachten serieus en probeert mee een oplossing te vinden