Persoonlijk advies
Prijs-kwaliteitverhouding

Annelies van den Oord-Pouw

Fijn en snel geholpen. Vriendelijk personeel. Zelfs de chauffeur die de bank kwam brengen was super aardig en behulpzaam.

Danique

Fijne winkel, goede service, alles mooi aangekleed, goed geholpen door Femmie!

Wessels

Vriendelijk personeel

Reactie JAXXCHOICE:

Bedankt voor het delen van je ervaring namens het team van JaxxChoice!

Mandy

Mandy heeft ons fijn en aardig geholpen!! :))

Reactie JAXXCHOICE:

Bedankt voor je mooie review over onze collega Mandy :) Groetjes van JaxxChoice!

Jaxxchoise

Hele goeie service, vragen duidelijk wat jou voorkeuren zijn.

Reactie JAXXCHOICE:

Fijn te horen dat er goed naar je wensen is geluisterd! Dankjewel voor je mooie review namens het team van JaxxChoice :)

van der Lugt

Tot nu toe erg positief

Reactie JAXXCHOICE:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring tot nu toe, namens het team van JaxxChoice :)

Charelle

Na een moeilijke zoektocht naar de perfecte bank zijn wij hier uit gekomen. Door Vera zijn wij super goed geholpen! Erg meedenkend en ze gaf ons alle ruimte. Top service! Wij komen hier zeker terug

Reactie JAXXCHOICE:

Wat super fijn om te horen dat jullie na een moeilijke zoektocht zijn geslaagd voor een mooie nieuwe bank in onze winkel, met hulp van onze collega Vera. Dankjewel voor het delen van je positieve... Wat super fijn om te horen dat jullie na een moeilijke zoektocht zijn geslaagd voor een mooie nieuwe bank in onze winkel, met hulp van onze collega Vera. Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring Charelle, namens het team van JaxxChoice!

Iris van Meines

Erg prettig

Reactie JAXXCHOICE:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Iris, namens JaxxChoice!

J.Wonnink

Goed en duidelijk geholpen

Reactie JAXXCHOICE:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, namens team JaxxChoice :)

Sharon Suppers

Fijne winkel. Veel voorbeelden. Maar vooral goed advies van Femmie

Reactie JAXXCHOICE:

Wat super te horen dat je goed bent geholpen door onze collega Femmie in de JaxxChoice Store. Alvast heel veel zitplezier gewenst met bank Izzy. Groetjes van JaxxChoice :)