Bauw Filip
- Sterke punten
- Je ontvangt wat je verwacht, en wat je werd beloofd.
- Verbeterpunten of tips
- Individueel verpakken van de velgen
- Aangekocht product
- BMW velgen 310M Black
98% beveelt JD Banden & Velgen B.V. | JDRaeder.de aan!
98% beveelt JD Banden & Velgen B.V. | JDRaeder.de aan!
Snel en gemakkelijk
Goede en snelle levering en service
Goede zaak en snelle betrouwbare levering
Kauf sowie Pulverbeschichtung von AMG Felgen
Positieve ervaring
goed
Gemakkelijk en correct
Alles perfect
Heel goed. Productomschrijving komt overeen met het geleverde.
Duidelijk, accuraat, en snelle keurige levering, volgens afspraak!
Snelle service. Er was wat mis gegaan met de bestelling, maar dit werd netjes opgelost.
Uitstekende ervaring voor 4 BMW velgen!
snel en vakkundig geholpen, echt een aanrader!
JD Banden & Velgen B.V. | JDRaeder.de verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JD Banden & Velgen B.V. | JDRaeder.de heeft de volgende resultaten bereikt:
Positieve ervaring
goed
Gemakkelijk en correct
Alles perfect
Heel goed. Productomschrijving komt overeen met het geleverde.
Duidelijk, accuraat, en snelle keurige levering, volgens afspraak!
Uitstekende ervaring voor 4 BMW velgen!
snel en vakkundig geholpen, echt een aanrader!
JD Banden & Velgen B.V. | JDRaeder.de heeft de volgende resultaten bereikt:
JD Banden & Velgen B.V. | JDRaeder.de