Danny

Snelle en goedw reapons op vragen en hulp bij het samenstellen van de beste set voor mij.

Snelle levering, velgen zijn volgens omschrijving.
Na ontvangst wel opnieuw laten balanceren...

snelle reactie op vragen.

Bij het plaatsen van balans lood, rekening houden met de kleur van de velg (bv zwarte velgen met zwart lood)

Norbert

Zeer duidelijke website.
snel en prettig contact via de email gehad met Jeroen.
Velgen netjes verpakt en geleverd op de door mij aangegeven datum
Velgen zijn in zeer nette staat (...
Zeer duidelijke website.
snel en prettig contact via de email gehad met Jeroen.
Velgen netjes verpakt en geleverd op de door mij aangegeven datum
Velgen zijn in zeer nette staat ( banden ook)
wielset gemonteerd en rijd prima.( en staat ook nog mooi!!)

jazeker!

de website en foto's zijn duidelijk en bestellen gaat makkelijk.
contact via email is snel prettig en correct.

geen..

gewoon lekker zo doorgaan!!

Jan Willem

SUPER SERVICE

Vervolg 7-4-2016;
Vervolg 7-4-2016;
In de advertentie stond "velgen met run-flat banden" , helaas zaten er geen run-flat om de velgen. Nadat ik daar melding van maakte heeft Jeroen de wielen laten ophalen en binnen acceptabele tijd de banden vervangen voor run-flat.
Zeer goede service!
Tot de volgende keer.

Ik was verast dat er geen naafdoppen op de velgen zaten, op de site is dat overigens wel vermeld (kwam ik later achter) misschien is het wat om de naafdoppen als optie te kunnen bijbestellen.

Paul Ignacio

Goed service en goed in afspraken. Top bedrijf.

Jan Willem

Tot nu toe lijkt het mij een goed bedrijf, er was helaas niet helemaal geleverd wat er in de advertentie stond maar dat word zsm opgelost en daar heb ik alle vertrouwen in. Ik hoop hier snel een... Tot nu toe lijkt het mij een goed bedrijf, er was helaas niet helemaal geleverd wat er in de advertentie stond maar dat word zsm opgelost en daar heb ik alle vertrouwen in. Ik hoop hier snel een aanvullend verslag van te schrijven.

Het zal ontzettend lastig zijn om alle omschrijvingen van zijn velgen en banden correct op de site te zetten, maar dat zou wel een verbeterpunt zijn.

T

Website geeft volledige informatie over het product. Na telefonisch contact verliep de verkoop na behoren.

Alles verloopt ordelijk, snel en vriendelijk.

communicatie

Anton J. Derlagen

Vanaf het eerste telefonische contact een super professionele aanpak en benadering door Jeroen. Het zegt volgens mij al meer dan genoeg als je vanuit het "uiterste" noordwesten naar het "uiterste"... Vanaf het eerste telefonische contact een super professionele aanpak en benadering door Jeroen. Het zegt volgens mij al meer dan genoeg als je vanuit het "uiterste" noordwesten naar het "uiterste" oosten van het land rijdt om een prachtige set originele BMW vijf spaaks velgen te halen. DAT DOE JE NIET ALS HET NIET 100% GOED VOELT. Jeroen, bedankt.

Jeroen heeft het in de vingers om een goed ondernemer in deze "nice" te worden. Aanbod is divers en goed en wordt op de website helder en transparant voor wat betreft alle details weergegeven.

Let op op orde over de volle breedte van je bedrijf. Zorg voor werkruimte in het voorste deel van je bedrijfshal waar je de banden de -en monteert. Zoek op tijd aanvullende ondersteuning voor jezelf... Let op op orde over de volle breedte van je bedrijf. Zorg voor werkruimte in het voorste deel van je bedrijfshal waar je de banden de -en monteert. Zoek op tijd aanvullende ondersteuning voor jezelf Jeroen. De basis is super maar pas ook op jezelf en het gezin.

Holland Car Company

Zeer goed