Goede service. Ook het vlotte mailcontact was fijn toen de levering even vertraging had.

Oscar Vijver

Prettige communicatie

Vriendelijke en begrijpelijke communicatie ook op moderne media

Ik miste de ET waarden bij mijn velgenkeus, hierdoor moest ik 16mm dikke spacers kopen en al mijn bouten 16mm langer kopen.
De anti diefstal bouten heb ik nog niet gekregen, maar de bouten...
De anti diefstal bouten heb ik nog niet gekregen, maar de bouten moeten nu natuurlijk wel 16 mm langer worden,

Brenda Tesselhoff

Supergoed geholpen. Velgen zelfs langsgebracht!

Fens

Snellere levering, heldere communicatie, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Goede communicatie.

Set originele Audi A4 Rotor Velgen gekocht, velgen en banden waren zoals beschreven, aanrader!

Duidelijke beschrijving

Band informatie duidelijk en een goede prijs kwaliteit aanbieding.

Bertil

2 1/2 week gewacht op mijn velgen omdat ze uitverkocht waren

Goede prijs voor bijna nieuwe velgen

Producten van de site halen als deze niet meer leverbaar zijn

Reactie JD Banden & Velgen B.V.:

Beste meneer Mittendorff,
Bedankt voor uw recensie, goed te horen dat u tevreden bent over onze producten.
Beste meneer Mittendorff,
Nadat uw bestelling binnen gekomen was hebben we u gebeld en afgesproken dat de banden kostenloos met all-season banden geleverd zouden worden. Dit kon wel langer duren maar dit was voor u geen probleem. Helaas heeft dit langer moeten duren! Onze procedure is om na verkoop het product direct te verwijderen uit de webshop, we zullen dit in de toekomst nog strakker uitvoeren!
Groeten Jeroen Dekker
JD Banden & Velgen

Zeer prettig, snel en kundig

Snelle inhoudelijke reactie

Vermeld op de site ook dat eventuele naafdoppen noodzakelijk zijn en dat je die aan je bestelling zou willen toevoegen

eijpelaar

Mooi product en goedkoop

Goed, snel en de afspraken nagekomen.

Snelle levering!

Het invoeren van de juiste opdracht lukte niet direct, op de site stond een item bestaande uit 4 onderdelen, bij het invoeren moest dit 4maal ingevuld worden.