Voor het eerst hier een bestelling gedaan.Vrij snel een mail ontvangen van mijn bestelling.De verzending duurde 1 week ivm met de vierdaagse.Hiervan werd ik wel op de hoogte gebracht via de mail.Ben...Voor het eerst hier een bestelling gedaan.Vrij snel een mail ontvangen van mijn bestelling.De verzending duurde 1 week ivm met de vierdaagse.Hiervan werd ik wel op de hoogte gebracht via de mail.Ben heel blij met mijn bestelling.
Snelle levering. Goed verzorgd.
Anita
Zeer prettig bedrijf. Ik werd keurig telefonisch geholpen en de afhandeling was perfect. Ook toen ik het pakketje open maakte was zeer leuk een attentie en leuke kaart!
Mooie producten, snelle levering!
Wendy Sleijster
J&M blijft mijn winkel! Altijd wisselende collectie met mooie merken maar ook leuke sale. En om je outfit helemaal af te maken ook nog prachtige sieraden. En niet onbelangrijk, heel vriendelijk en...J&M blijft mijn winkel! Altijd wisselende collectie met mooie merken maar ook leuke sale. En om je outfit helemaal af te maken ook nog prachtige sieraden. En niet onbelangrijk, heel vriendelijk en eerlijk personeel!
Mooi assortiment ,altijd gezellig in de winkel
Kelly
Bestelling was snel hier, helaas was deze niet helemaal juist maar na contact met jullie gezocht te hebben ben ik heel vriendelijk ontvangen en snel en goed verder geholpen! Bedankt daarvoor