Ik heb op zich wel een goede ervaring met dit bedrijf, ik moest langer dan ik dacht op mijn bestelling wachten maar uiteindelijk hebben ze mijn bestelling in 2 delen verzonden. Het is niet handig,...Ik heb op zich wel een goede ervaring met dit bedrijf, ik moest langer dan ik dacht op mijn bestelling wachten maar uiteindelijk hebben ze mijn bestelling in 2 delen verzonden. Het is niet handig, vind ik, om bij een grotere bestelling te wachten tot alles binnen is, maar goed, alles werd dan toch geleverd en een excuus briefje erbij en een kleine attentie maken het dan ook wel weer goed. Of ik een volgende keer weer zou bestellen weet ik niet, misschien wel, misschien ook niet. Laat het even open.
Prima ,
Connie Hage
Prima sercvice hoor. Na mijn bestelling kwam er eerst ee mailtje dat het bestelde artikel niet meer voorradig was terwijl k het wel in mijn winkelmandje had en afgerekend haf. Maar idd heel...Prima sercvice hoor. Na mijn bestelling kwam er eerst ee mailtje dat het bestelde artikel niet meer voorradig was terwijl k het wel in mijn winkelmandje had en afgerekend haf. Maar idd heel snel toch in orde genmaakt en steeds direkt een terugkoppeling. Prima resultaat een hele mooie N=Melano ring en precies op tijd. echt aan te bevelen.
Car
Super tof de persoonlijke noot in mijn envelop. Super klantvriendelijk.