Paula Hoeben

Volgens afspraak keurig geleverd

Besteld, redelijk snel ontvangen en alles verder prima in orde

Mooi verpakt. En supersnel bezorgd!

Fijne website en snelle bezorgservice. Mooi verpakt ook

Leuke producten.

Snelle service

Shana

Zeer snelle levering! Supermooie juweeltjes. Heel tevreden!

Sylvia

(Bewerkt)

Zeer slechte aftersales, bij loslating van een wit keramisch ringonderdeel van een ixxi ring (totaalprijs 72,50€) werd ik in eerste instantie afgescheept met n verhaal over verkeerd gebruik van de... Zeer slechte aftersales, bij loslating van een wit keramisch ringonderdeel van een ixxi ring (totaalprijs 72,50€) werd ik in eerste instantie afgescheept met n verhaal over verkeerd gebruik van de ring, deze mag zeer zeker niet nat worden werd mij toen pas verteld???...geen hand/vinger zweet, dus in de zomer maar niet dragen denk ik dan..
Na veel aandringen toch de ring mogen achterlaten ter beoordeling.
De volgende dag werd ik al gebeld...snelle service dacht ik toen nog mevrouw vertelde dat ze de ring zelf gelijmd had...Kan maar toch vraagtekens, maakt niet uit zei mevrouw..als je t niets vind dan zoek je een andere uit.
Na enkele dagen terug naar jewelz and more in nijmegen.
Gerepareerde ring bekeken en ik had er geen vertrouwen (meer) in en zei dat ik liever een andere ring wilde uitzoeken voor t zelfde bedrag.
Dat kan zei de toen dienst hebbende verkoopster...maar die moet je gewoon betalen hoor!

Yolanda

Overzichtelijke, duidelijke website. Bestellen gaat makkelijk. Wat ik erg jammer vind is dat het erg lang duurt voordat de bestelling bezorgd wordt. Maandag bestelt en dan pas op vrijdag geleverd... Overzichtelijke, duidelijke website. Bestellen gaat makkelijk. Wat ik erg jammer vind is dat het erg lang duurt voordat de bestelling bezorgd wordt. Maandag bestelt en dan pas op vrijdag geleverd vind ik niet meer van deze tijd. Dan gaat mijn keuze naar een andere webshop en dat is eigenlijk best jammer.

Petra

Goede site, mooie spullen en fijne communicatie