Laszlo malis
Onlangs een brandstempel gekocht met eigen logo. Perfect toegekomen (goed verpakt) en werkt uitstekend. Een echte aanrader. Zeker naar communicatie toe, persoonlijk en snel bereikbaar!
Heel erg blij mee, mooie stempel en snel geleverd.
Eigen ontwerp snel en keurig afgeleverd
Top geregeld
Een snelle levering. De kwaliteit van de stempel is boven verwachting. In mijn logo zitten hele fijne details welke goed uitkomen in de stempel. Ben erg blij met het geleverde werk.
Mijn vader was erg blij met zijn graveerstempel met eigen logo, het logo was erg mooi geworden!
Top
Ik ben blij met mijn brandstempel, super snel geleverd. Jammer alleen dat het niet op al het leer werkt/ goed gaat.
Ontzettend blij met mijn nieuwe brandstempel! Goeie snelle levering.
Ik heb voor mijn bedrijf N6knives een stempel besteld. Het werd zeer snel geleverd en ziet prachtig uit, zeer mee te vreden.
Supersnelle service en uitstekende kwaliteit!
Snelle service!
jhmachining.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
jhmachining.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel erg blij mee, mooie stempel en snel geleverd.
Eigen ontwerp snel en keurig afgeleverd
Top geregeld
Top
Ontzettend blij met mijn nieuwe brandstempel! Goeie snelle levering.
Supersnelle service en uitstekende kwaliteit!
Snelle service!
jhmachining.nl heeft de volgende resultaten bereikt: