Erg goed, proefpakket ontvangen met verschillende soorten papier en kleuren enveloppen. In je account kan je de kaart makkelijk bewerken en snel bestellen.
Snelle levering en mooie kwaliteit kaarten
Snelle levering en mooie kwaliteit kaarten
Hele fijne editor om zelf eenvoudig kaartjes mee te bewerken en aan te passen, zowel op de computer als mobiel. Gratis eigen account. Snelle verzending van proefdrukken en kaartjes. Ruime keus uit...
Enkele kaartjes konden we niet gebruiken omdat er op de voorkant een zwarte printstreep (?) te zien was. Gelukkig hadden we ruim besteld.
Vervelend te horen! Is er een beschadiging op de kaart zit kun je dat altijd even melden zodat we dat door kunnen geven aan de drukker. Natuurlijk zorgen we dan dat de kaartjes vervangen worden!
Beter opletten op bestelling van de klant. Wellicht intern dubbel checken voor versturen.
Het spijt me te horen dat het met de kleur van de enveloppen niet goed is gegaan, het blijft mensenwerk natuurlijk en er wordt helaas wel eens een foutje gemaakt...
Om jullie nog tegemoet te...
Mijn bestelling was op verkeerd papier gedrukt. Uiteindelijk kon ik de nieuwe kaarten krijgen met een tegemoetkoming. Zeer attent
Geen tips
Snel geleverd.
Zoals verwacht.
Helemaal naar eigen zin te maken/wijzigen.
2 gratis proefdruk ipv 1 want wij wisten niet of jongen of meisje werd.. Dan komen we van beide een proefdruk bestellen. Ipv tegen volledig betaling.
Groot pluspunt; maar een klein logo verticaal op de achterzijde ipv groot zoals bij con-collega's.
Prima drukwerk!
Een 2e proefdruk ook voor 1 euro aanbieden, zodat je laatste wijzigingen nog goed in kunt zien voordat je het volledige bedrag voor een kaart betaald. Deze 2e druk mag uiteraard zonder het...
Enorme keuze en schappelijke prijzen
Geweldige service, na levering gemeld dat ik n paar kaartjes te kort kwam (4 om precies te zijn) vervolgens werden er 10 kosteloos nagestuurd.
Dat...
Goed tellen voor het inpakken ;)
Makkelijke website en makkelijk te ontwerpen snelle levering
Op de tablet vond ik het lastiger gaan dan op mijn telefoon
Snelle levering van een proef kaartjes.
Makkelijke software in gebruik op de telefoon.
Veel mogelijkheden voor eigen ontwerp
Prijs vind ik hoog.