Snel bezorgd. Goede service

Goede kwaliteit
Netjes verpakt

Ilona

Prettig, makkelijk en snel

Naar aanleiding van mijn inzending kreeg ik een mail met tips om het kaartje nog mooier te maken..

Ad van den Hoogen

Prima ervaring, ontwerp-, bestel -, leverings procedure liep goed

Zie boven

Ik zou het niet weten

Linda De Baat

Geboorte jaartjes besteld en die waren super!

Snelle service

Coolen

Leuke, duidelijke website. Met goede voorbeelden die je zelf nog kunt aanpassen en personaliseren! Wij zijn erg enthousiast over ons kaartje. Proefdrukken netjes ontvangen. De service van Jillejille... Leuke, duidelijke website. Met goede voorbeelden die je zelf nog kunt aanpassen en personaliseren! Wij zijn erg enthousiast over ons kaartje. Proefdrukken netjes ontvangen. De service van Jillejille is goed. De bestelling van de orginele kaartjes waren snel binnen. Alles zag er keurig netje uit en goed verpakt! Wij zijn heel tevreden en blij met ons geboorte kaartje!

Goede duidelijke website, mogelijkheid tot persoonlijke aanpassingen. Service en netje verpakt en snel versturen van de kaartjes!

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Op andere websites heb je nog meer ontwerp mogelijkheden, maar daardoor had ik ook weer meer moeite met het ontwerpen. Ik zie dit zowel als positief voor jillejille als een klein min puntje.

We vonden op jullie site exact hetgeen we wouwen voor onze geboortekaartjes. We ontvingen zeer snel reactie op onze vragen. De kaartjes waren van zeer goede kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit
Prijs/kwaliteit verhouding is prima

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Zelf etiketten kunnen ontwerpen voor op de doosjes van doopsuiker zou een pluspunt zijn.

Femke

Makkelijk samen te stellen! Bezorging ging ook super snel.

- veel keuze in het programma; kleur, vormen, papiersoort, enveloppen etc.
- bezorging heel snel
- uiteindelijke kwaliteit

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Het plaatsen van figuurtjes is niet altijd even makkelijk uit te lijnen.

Reactie JilleJille.nl:

Dank je voor je review! Je vind een knopje met een raster bovenaan de pagina waar je je kaartje kunt aanpassen. Met dit raster kun je je teksten en afbeeldingen makkelijker uitlijnen. :-)

Fijne site met veel mogelijkheden om een persoonlijke kaart te maken