Veerle Lindelauf

Héél fijn dat we een proefdrukje konden bestellen! Ook supersnelle levering in België.
Héél tevreden van de service en van de kaartjes. Naar onze mening de enige site met mooie rouwkaartjes voor stil geboren kindjes

- mooi assortiment rouwkaartjes
- proefdruk
- snelle levering

Reactie JilleJille.nl:

Dank je wel voor de mooie review!

Lott

Mooie website, goede informatie op website, veel keuze aan kaartjes, alle mogelijkheden kun je zelf uitproberen en opslaan in je eigen galerij!

Proefdruk komt een dag later met alle...
Proefdruk komt een dag later met alle envelopkleur-staaltjes en staaltjes van de papiermogelijkheden! Super!

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Ik zou t leuk hebben gevonden om wat meer mogelijkheden van tekstjes of symbooltjes te zien bij de voorbeeldkaarten. Nu staat over een vergelijkbare tekst. Terwijl afwisseling inspirerend kan zijn!

Snelle en persoonlijke service.

Snelle reactie en goede mogelijkheid om ontwerpen aan te passen.

Enkele misdrukken ontvangen.

Ck

Handig dat je een proefdruk kunt bestellen en daarbij gelijk samples krijgt met verschillende soorten papier en de kleuren van de enveloppen die jullie hebben.

Snelle levering!

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Makkelijker maken om het kaartje met een telefoon te kunnen aanpassen. Het gaat dan vooral om de grootte van het lettertype. Je kunt op de computer de lettergrootte aanpassen door een cijfers in te... Makkelijker maken om het kaartje met een telefoon te kunnen aanpassen. Het gaat dan vooral om de grootte van het lettertype. Je kunt op de computer de lettergrootte aanpassen door een cijfers in te vullen maar met een telefoon een balkje verschuiven en dat is niet handig.

Denise

Super fijne site, overzichtelijk en duidelijk. Alles is gemakkelijk te vinden en werkt snel.

Goede kwaliteit, en met de proefdruk krijg je voorbeeld samples meegestuurd zodat je de kaart op het juiste papier kunt drukken naar je wens, erg prettig.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Het meesturen van de de samples staat niet vermeld bij de proefdruk, het zou handig zijn omdat wel te doen.

Familie Bertens

Het is inmiddels al ruim twee maanden geleden dat onze dochters zijn geboren, maar we willen jullie toch nog graag hartelijk bedanken voor het prachtige geboortekaartje. We hebben veel positieve... Het is inmiddels al ruim twee maanden geleden dat onze dochters zijn geboren, maar we willen jullie toch nog graag hartelijk bedanken voor het prachtige geboortekaartje. We hebben veel positieve reacties op het geboortekaartje (en het schilderijtje) gehad. Ook waren erg tevreden over de service van jilleJille .

Ontwerpen en service.

We hebben de kaartjes en het schilderijtje snel en in goede orde ontvangen. We zijn erg bij met de kaartjes en het schilderij, precies zoals we ze wilden.

Gratis en snelle hulp bij vragen over ontwerpen.

Petra

Super bedankt voor de mooie geboortekaartjes. Onze complimenten voor de mooie en handige site waarmee we eenvoudig tot het definitieve ontwerp zijn gekomen. We krijgen erg veel leuke reacties!

Erg leuke ontwerpen en snelle service en levering. Goede communicatie

Jeroen de Jong

Goed!

Zelf ontwerpen. Snelle bezorging!

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Prijs is prima. Niet veel duurder maken!

Reactie JilleJille.nl:

Dank jullie voor de review, we gaan de kaarten zeker niet duurder maken hoor!

Kraaijenbrink

Het geboortekaartje van onze dochter hebben we hier besteld. Het aanpassen van het kaartje is supereenvoudig en daardoor voelt een niet ‘custom made’ kaartje toch zo aan. Veel opties om zaken aan te... Het geboortekaartje van onze dochter hebben we hier besteld. Het aanpassen van het kaartje is supereenvoudig en daardoor voelt een niet ‘custom made’ kaartje toch zo aan. Veel opties om zaken aan te passen, maar niet zoveel daf het overweldigend of onoverzichtelijk wordt. Duidelijke site, snelle levering van bestellingen. Mooie papiersoorten. We zijn heel trots op het eindresultaat en krijgen veel complimenten over de kaart.

Gebruiksgemak, snelle levering, mooie prijzen.

Geen.

Heel fijn te horen!