Prima geregeld. Mooi kaartje.

Snelle levering.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Toen ik de doos openmaakte zat op t kaartje (de eerste aanblik) een zwarte vlek. Dit moet opgevallen zijn bij t inpakken. Verder zag t t overigens perfect uit.

Tip; geef al eerder...

Tip; geef al eerder ergens aan dat u de kaartjes ook direct kunt versturen naar alle verschillende adressen. Nu kwam ik er pas bij t bestelproces achter en had ik al postzegels gekocht.

Reactie JilleJille.nl:

Oei, vervelend te horen dat er een vlekje op één van de kaartjes zat! Als er een misdrukje bij de bestelling zit kun je dit natuurlijk altijd direct even bij ons melden, liefst met een foto, dan... Oei, vervelend te horen dat er een vlekje op één van de kaartjes zat! Als er een misdrukje bij de bestelling zit kun je dit natuurlijk altijd direct even bij ons melden, liefst met een foto, dan lossen we dit natuurlijk op.
In het menu links staat de optie 'direct verzenden', jammer dat je dit niet gezien hebt. We gaan bekijken hoe we dit duidelijker kunnen maken op de site. Dank je voor je review!

Snelle levering, mooi resultaat, erg tevreden.

Fijn dat je bij een proefdruk voorbeelden van envelopkleuren en papiersoorten krijgt.
Makkelijk te bewerken kaarten.

Mooie kwaliteit kaarten. Snelle en goede service.

Snelle levering.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Het ontwerp programma voor de kaartjes op de site was niet altijd even duidelijk. Zo heb ik mijn ontwerp twee keer opnieuw moeten maken, omdat het opslaan van het ontwerp niet goed was gegaan.

Aan de hand van een sjabloon zelf heel simpel een kaartje ontworpen. Proefdruk besteld, snel in huis. Zag er top uit, dus geboortekaartjes met enveloppen en sluitstickers besteld.

Leuke sjablonen, overzichtelijke keuze. Of handig zelf te ontwerpen. Persoonlijke service en snelle reactie per e-mail.

Carolien

Snelle en goede service

Alles is mogelijk

V

Debbie bonnema

Prima service en super kwaliteit kaartjes!
Prima service en super kwaliteit kaartjes!
Bij de geboorte van mijn zoontje een kaartje van jillejille uitgezocht en dat was zo’n mooi kaartje dat ik nu voor mijn dochtertje hier weer een kaartje hebt uitgezocht.

Erg fijn dat je het geboortekaartje persoonlijk kan aanpassen, zo heb ik de kleuren van het kaartje helemaal naar mijn eigen stijl en smaak aangepast.

Kim

Heel goede ervaring, de proefdruk was erg snel bezorgd. Maar met name de kaartjes die er bij zaten met diverse kleur en papier mogelijkheden vond ik heel fijn! Zo krijg je een goed beeld van... Heel goede ervaring, de proefdruk was erg snel bezorgd. Maar met name de kaartjes die er bij zaten met diverse kleur en papier mogelijkheden vond ik heel fijn! Zo krijg je een goed beeld van eventuele aanpassingen die je nog aan je proefdruk wilt doen.

De diverse mogelijkheden van papiersoort, kleuren etc die je meegeleverd krijgt met de proefdruk.

Gaia

Leuke ontwerpen, makkelijke software om ontwerpen te personaliseren en snelle levering

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Ontwerptool waar mogelijk ook op mobiele apparaten goed laten werken zodat je ook ‘onderweg’ aan je kaartje kan werken

Debby Evers Janssen

Wij kwamen JilleJille op internet tegen bij het zoeken naar een naam.
En we zijn hier super tevreden over!

- Snelle service
- Product netjes verpakt
- kaartjes zijn precies zoals het voorbeeld

Geen verbeterpunten!

Mieke van Veenendaal

Snelle proefdruk! En hele mooie kwaliteit met aangeleverde foto!
Kaarten ook super snel geleverd.

Snelle service.
Mooie kwaliteit.