Nevens

Uitgebreid assortiment aan originele kaartjes, eenvoudig te bestellen en de bestelling is heel snel bij ons thuis aangekomen.

Originele kaartjes

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Bij bestelling er toch nog eens doen aan denken dat indien je in Belgie woont, dat het formaat 13x13 niet het standaard formaat is bij de post. Hierdoor hebben we 3euro per kaart moeten gebruiken.

Mijn ervaring is zeer goed. De levering is snel en de kaarten zijn mooi van kwaliteit. Ook de vraag of er een kaartje aangepast kon worden was dat geen probleem en binnen een paar uur aangepast.... Mijn ervaring is zeer goed. De levering is snel en de kaarten zijn mooi van kwaliteit. Ook de vraag of er een kaartje aangepast kon worden was dat geen probleem en binnen een paar uur aangepast. Super service

Snelle levering.
Goede service

Fijn in het contact: snelle reactie op mails, klantvriendelijk en met expertise. Onze vraag voor uitbreiding van de plaatjes was ook snel en goed geregeld.
Kaarten bleken helaas niet goed...
Kaarten bleken helaas niet goed gedrukt te zijn in eerste instantie.
Na mailing daarover werd dit snel hersteld en de kaarten opnieuw toegezonden.

Snelle en klantvriendelijke reactie via mail.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Eerste druk ging niet goed. Zorgen dat nog meer zekerheid is over het in één keer goed opleveren van de kwaliteit.

Reactie JilleJille.nl:

Beste klant, dank je voor je review. Het spijt ons zeer dat niet alle kaarten van jullie bestelling goed gedrukt waren. Natuurlijk proberen we dit ten alle tijden te voorkomen. Toch erg bedankt voor... Beste klant, dank je voor je review. Het spijt ons zeer dat niet alle kaarten van jullie bestelling goed gedrukt waren. Natuurlijk proberen we dit ten alle tijden te voorkomen. Toch erg bedankt voor jullie aanbeveling!

Van der Meulen

Zeer tevreden

Voldoende keuze om een kaart op te stellen met lettertype’s, afbeeldingen, papiersoort en kleur enveloppen.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Bij het aflever adres is geen opmerking/toelichting digitaal mogelijk.
Bij het aflever adres is geen opmerking/toelichting digitaal mogelijk.
Graag had ik de kaartjes in het ziekenhuis willen laten bezorgen ivm een langdurige opname. Helaas was er geen ruimte om te vermelden dat het een ziekenhuis adres was en op welke afdeling ik zou liggen. Zodat het personeel in het ziekenhuis er van af zou weten als het binnenkomt.

Reactie JilleJille.nl:

Beste familie vd Meulen,
Dank je voor jullie reactie, we nemen deze opmerking mee in de volgende update van onze site.

L. Bastiaans

Het heeft even geduurd, maar nu dan eindelijk een review van ons. (Het is even wennen / in een ritme komen met een tweede erbij ! Hartstikke bedankt voor de prachtige geboortekaartjes!! We krijgen... Het heeft even geduurd, maar nu dan eindelijk een review van ons. (Het is even wennen / in een ritme komen met een tweede erbij ! Hartstikke bedankt voor de prachtige geboortekaartjes!! We krijgen alleen maar positieve reacties van alle kanten en interesse naar jullie site van aanstaande ouders. Ik vind het echt een prachtig vrolijk kaartje en het past qua ontwerp ook erg leuk bij de naam die wij uitgezocht hebben. Van onze kant dus nogmaals héél erg bedankt en complimenten voor het ontwerp, de lay-out en het eind resultaat!

Leuke ontwerpen en mooie kwaliteit kaarten!

Danielle Hendrikse

Fantastisch!

Perfecte snelle service, goede site, mooie kaarten

Ga zo door!

Wim

Mooie kaartjes, goede prijs en snel geleverd.

Snelheid, prijs, service

Katharina

Hallo JilleJille, Nogmaals heel erg bedankt voor de Supermooie kaartjes! Enne wat hebben we veel leuke reacties gehad! Fantastisch! Het kaartje en het geboorte schildertje staan nog altijd hier te... Hallo JilleJille, Nogmaals heel erg bedankt voor de Supermooie kaartjes! Enne wat hebben we veel leuke reacties gehad! Fantastisch! Het kaartje en het geboorte schildertje staan nog altijd hier te pronken op de kast!! zoo mooi.. Vriendelijke groeten, Katharina

Super originele ontwerpen en mooie kwaliteit van het papier en het drukwerk voor een redelijke prijs.
Overzichtelijke website waarbij je makkelijk tevoren de prijs kunt berekenen.
Gratis...
Overzichtelijke website waarbij je makkelijk tevoren de prijs kunt berekenen.
Gratis verzenden.

Ik kan niets bedenken

Jacqueline

Prima!
Een hele snelle levering en mooie kwaliteit van het papier en het drukwerk voor een hele redelijke prijs.

Mooie kwaliteit en leuke ontwerpen. Wij wilden een verandering in het kaartje en dat hebben ze snel en heel mooi voor ons gedaan.
Een persoonlijke benadering.
Je kunt tevoren makkelijk...
Een persoonlijke benadering.
Je kunt tevoren makkelijk de prijs berekenen met die calculator, dus geen onverwachte extra kosten.
Gratis verzendkosten, dat scheelt toch weer!

Ik kan niets bedenken.

Prima! Het geboortekaartje was precies zoals we op basis van het voorbeeld op de site verwacht hadden.

Veel keuze qua kaartjes
Kwaliteit van het kaartje is goed, stevig papier en mooie kleuren
De verschillende envelopjes en papiersoorten waar je uit kan kiezen

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Het bewerkprogramma werkte niet altijd even makkelijk